طرز تهیه سس پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا مارگاریتا رستورانیکف خمیر پیتزا اصلی پیتزا ادویه,سس,پیتزا بهترین سس برای کف پیتزا رسپی سس کف پیتزا رزا منتظم

سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم، براش مشاهده این دستور در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس بشامل حرفه ای و خوشمزه برای لازانیا و موساکا

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۶ عدد متوسط
سس گوجه فرنگینصف فنجان
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
ریحان۱ قاشق چایخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
پونه خشکنصف قاشق چایخوری
شکرنصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه اندازه کافی

دستور تهیه سس پیتزا

مرحله اول

ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس داخل کاسه ای بزرگ با رنده ریز، رنده می کنیم و کنار می گذاریم. ریحان ها را نیز می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و سیرها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا طلایی و سرخ شوند.

مرحله سوم

سپس سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی های رنده شده را می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا کاملا در یکدیگر ادغام شوند. سپس شکر را به همراه آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز ( اگر می خواهید سس تند شود از فلفل بیشتری استفاده کنید ) و پونه خشک را نیز اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه سس قارچ خوشمزه برای انواع استیک با شیر و خامه

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد بجوش بیاید و کمی که جوشید و به غلظت مطلوب رسید تابه را از روی حرارت بر می داریم و تامل می کنیم تا سس پیتزا خنک شود و برای پخت انواع پیتزاها از آن مصرف کنید.نوش جان

نکات تهیه سس پیتزا

روش نگهداری سس پیتزا

اگر می خواهید مقدار کمی سس پیتزا درست کنید و همان موقع استفاده کنید که می توانید سس را در یخچال نگهداری کنید ولی اگر مقدار سس زیاد است و می خواهید چندین ماه از آن استفاده کنید، چون این سس مواد نگهدارنده ندارد حتما آنرا فریز کنید تا سالم بماند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.