طرز تهیه پنیر پیتزا

طرز تهیه پنیر پیتزا گیاهی نی نی سایت صنعتی زرد رنگ رستورانی در آشپزخانه کوچک من خانگی با سرکه به خانه برمیگردیم xvc jidi kdv djch

پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا یکی از انواع پر مصرف در سراسر جهان است که برای پخت انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴۰۰ گرم پنیر پیتزا
شیر تازه گاو۴ لیتر
سرکه سفید۱ پیمانه

دستور تهیه پنیر پیتزا

مرحله اول

برای تهیه پنیر پیتزای حرفه ای ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه سانتیگراد برسد، اگر دماسنج دارید که کار آسان هست و می توانید از ان برای تشخیص دمای شیر استفاده کنید.

مرحله دوم

در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می توانید با انگشت خود دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت خود را درون شیر قرار دهیم و گرمای آنرا حس کنیم ولی دستمان نسوزد یعنی دمای شیر حدودا بین ۴۰ تا ۴۵ درجه است.

مرحله سوم

پس از اینکه شیر به دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و سرکه را به شیر اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه هم می زنیم تا شیر و سرکه به خوبی ترکیب شوند و شیر ببرد و به اصطلاح دَلَمه ببندد.

مرحله چهارم

حالا درب قابلمه را می نبدیم و به مدت ۳۰ دقیقه به شیر استارحت می دهیم تا به خوبی رویه ببندد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه رویه های شیر را با صافی از قابلمه خارج می کنیم و با دست ورز می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب اضافی موجود در پنیر خارج شد، ۳ قاشق غذاخوری نمک به آب پنیر (مایع باقیمانده از شیر) اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا حل شود. حالا آب پنیر را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به دمای ۶۰ تا ۶۵ برسد.

مرحله ششم

اگر بخواهیم حرارت را با انگشت خود تست کنیم، باید زمانی که انگشت خود را درون شیر قرار می دهیم نتوانیم بیش از ۲ ثانیه آنرا درون شیر نگه داریم. حالا پنیر را سه مرتبه هر بار به مدت یک دقیقه درون آب پنیر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

سپس از آب پنیر خارج می کنیم و با دست ورز می دهیم تا پنیر کشدار شود. پس از اینکه پنیر را سه مرتبه درون آب قرار دادیم و ورز دادیم یک کاسه حاوی آب و یخ اماده می کنیم و پنیر را درون کاسه با دست شکل می دهیم تا حالتش ثابت شود.

مرحله هشتم

حالا پنیر ما اماده است و می توانیم از ان در انواع غذاها استفاده کنیم. پنیر پیتزا را در آب و نمک درون یخچال می توانیم تا ۱ هفته نگهداری کنیم و برای نگهداری ان به مدت یک ماه باید آنرا درون کیسه فریزر قرار داده و داخل فریزر نگهداری کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.