طرز تهیه جوجه کباب تریاکی خوشمزه و مخصوص به روش ژاپنی
طرز تهیه جوجه کباب تریاکی
جوجه کباب تریاکی یکی از انواع کباب ها خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور ژاپن می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
سویا سس | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب تریاکی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تریاکی ابتدا سینه های مرغ را مانند جوجه کباب به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه عسل، سرکه سفید، سویا سس و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
مرحله سوم
حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و طعم مواد را به خود بگیرد. پس از اینکه مرغ طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس جوجه ها را به سیخ می کشیم و روی منقل می چینیم. در همین حین مواد مرینت را به جز پیاز به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه کمی غلیظ شد آنرا با قلمو روی جوجه های در حال کباب شدن می مالیم. جوجه های را به صورت متداوم روی منقل می چرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند. فقط باید به یک نکته در مورد سس تریاکی توجه داشته باشید.
مرحله ششم
سویا سس معمولا حاوی نمک زیادی است و به همین دلیل بهتر است به جوجه ها بیش از حد نمک نزنید که شور شوند. در پایان در کنار جوجه ها یک سیخ گوجه فرنگی هم کباب می کنیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/shur_o_shirin