طرز تهیه ترشی پیاز خوشمزه و فوری با رنگ سفید و قرمز + نکات طلایی

طرز تهیه ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی پیاز محلیز قرمز کوچک قرمز ریز سفید کوچک سفید با سرکه قرمز شکم پر سیر با پیاز قرمز xvc jidi jvad dhc برای

در دنیای پر تنوع آشپزی، هر از گاهی با دستورهایی مواجه می‌شویم که نه تنها با طعم و مزه‌شان، بلکه با روند ساده و لذت‌بخش تهیه‌شان نیز، قلب‌هایمان را تسخیر می‌کنند. یکی از این دستورها، “طرز تهیه ترشی پیاز” است که با طعم عالی و خاصیت هضم بخشی‌اش، همراهی ایده‌آلی برای انواع غذاها به شمار می‌رود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله «طرز تهیه ترشی پیاز» در ادامه با «چیشی» همراه باشید.

برای تهیه ترشی پیاز مجلسی، ابتدا پیازها، سیر و فلفل قرمز را شسته و کاملاً خشک کنید. مواد را به همراه نعناع خشک به‌صورت منظم در شیشه بچینید. سرکه را با نمک و شکر روی حرارت گرم کرده و پس از خنک شدن، روی مواد بریزید تا کاملاً پوشیده شوند. درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک نگهداری کنید. پس از آماده شدن، ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسطمقدار مواد
پیاز سفید یا قرمز ریز۲۰ عدد
فلفل قرمز۲ عدد
سیر۲ حبه
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
شکرنصف قاشق چایخوری
سرکه سفید یا قرمزبه اندازه کافی

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

آماده‌سازی پیازها

برای تهیه ترشی پیاز مجلسی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و داخل آبکش می ریزیم، سپس به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی پیازها خارج شود و پیازها کاملا خشک شوند و هیچگونه رطوبتی نداشته باشند.

خشک کردن پیازها

اگر می خواهید برای خشک شدن پیازها منتظر نمانید می توانید پیازها را با دستمال حوله ای خشک کنید. توجه داشته باشید که اگر پیازها دارای رطوبت باشند ترشی شما خیلی سریع کپک می زند، به همین دلیل مرحله خشک کردن پیازها را با دقت انجام دهید.

آماده‌سازی سیر و فلفل

در ادامه سیرها را پوست می گیریم و پس از شستشو با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. حالا فلفل قرمز را نیز می شوییم و با دستمال خشک می کنیم. تمام مواد ترشی باد کاملا خشک و بدون رطوبت باشند تا ماندگاری ترشی بالاتر برود.

چیدمان مواد در ظرف

حالا به سراغ آماده کردن ترشی می رویم، برای این منظور یک ظرف شیشه ای متناسب با مقدار مواد ترشی انتخاب می کنیم و پیازها را به همراه سیر، فلفل قرمز و نعناع خشک به صورت منظم داخل ظرف شیشه ای می ریزیم.

آماده‌سازی سرکه

حالا سرکه را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سرکه داغ شود، سپس شکر و نمک را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا شکر و نک به طور کامل در سرکه حل شوند.

افزودن آب به سرکه

اگر می خواهید ترشی شما ملایم تر شود می توانید کمی آب جوشیده شده هم به سرکه اضافه کنید. در این مرحله صبر می کنیم تا سرکه در دمای محیط خنک شود سپس آنرا با یک پارچه تمیز صاف می کنیم و روی مواد داخل شیشه می ریزیم.

اضافه کردن سرکه به ترشی

نکته مهم در مورد اضافه کردن سرکه به مواد ترشی این است که حتما باید به قدری سرکه به شیشه حاوی مواد ترشی اضافه کنیم که مقدار سرکه حداقل یک بند انگشت بالاتر از مواد باشد. حالا درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ هوایی وارد شیشه نشود.

نگهداری ترشی

شیشه ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید نگهداری می کنیم تا ترشی آماده شود. پس از آنکه ترشی آماده شد آنرا در یخچال نگهداری می کنیم و پس از هر با مصرف درب ظرف را محکم می بندیم.

نکات تهیه ترشی پیاز

طرز تهیه پیاز ترشی , ترشی پیاز , ترشی پیاز قرمز , ترشی پیاز ریز

ادویه‌های ترشی پیاز

در فرایند تهیه ترشی پیاز، اغلب از افزودن ادویه‌ها صرف نظر می‌شود، زیرا مواد اصلی مورد استفاده در این ترشی، یعنی پیاز و سیر، خود به تنهایی حامل طیف گسترده‌ای از طعم‌ها و عطرها هستند. این طعم‌ها به قدری قوی و مشخص هستند که نیازی به تقویت یا تغییر توسط ادویه‌های اضافی احساس نمی‌شود. با این حال، برای افرادی که تمایل دارند تجربه طعمی متفاوت و یا متنوع‌تری را در ترشی پیاز خود به ارمغان بیاورند، استفاده از سبزیجات معطر مانند جعفری یا ادویه‌های خاصی مانند دانه‌های گلپر و سیاه دانه می‌تواند گزینه‌ای جذاب باشد.

بهترین نوع پیاز برای ترشی

پیاز قرمز، با طعم تند و خاص خود، در تهیه ترشی‌ها یک ماده اصلی پرکاربرد است. این نوع پیاز به دلیل داشتن طعمی تند، معمولاً نیازی به اضافه کردن فلفل یا سایر مواد تند کننده ندارد. طعم غنی و مشخص پیاز قرمز در ترکیب با مایع ترشی، به خودی خود قادر است ترشی‌ای با طعمی قوی و لذیذ ارائه دهد.

استفاده از جعفری در ترشی پیاز

استفاده از جعفری تازه و خرد شده در تهیه ترشی پیاز، روشی است که هم زیبایی ظاهری و هم تنوع طعمی را به محصول نهایی می‌افزاید. جعفری، با عطر و طعم ملایم و خنک خود، توانایی ایجاد تعادل و هماهنگی در طعم‌های قوی و گاهی اوقات تند پیاز را دارد.

ترشی پیاز با رنگ قرمز

برای اینکه رنگ ترشی پیاز ما قرمز شود، بهتر است از ترشی قرمز استفاده کنیم. البته نکته مهم تر برای تغییر رنگ ترشی استفاده از رنگ لبو یا پودر لبو یا همان چغندر قرمز است. البته می توانیم از رنگ های مجاز خوراکی هم استفاده کنیم. ترشی پیاز قرمز پس از مدتی رنگش کدر می شود که می توانیم مجددا کمی آب لبو یا پودر لبو اضافه کنیم تا خوشرنگ شود. در صورتی که تمایل دارید پودر چغندر قرمز را در منزل به صورت سالم تهیه کنید از آموزش «پودر چغندر قرمز» استفاده کنید.

نکاتی برای نگهداری ترشی

شیشه‌های ترشی را در مکانی خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید. محیط‌هایی مانند کابینت‌های دور از گرما یا انباری مناسب هستند. نور و گرما می‌توانند طعم و رنگ ترشی را تغییر دهند و فرآیند تخمیر را سرعت بخشند. اگر ترشی را برای مدت طولانی نگهداری می‌کنید، هر چند وقت یک‌بار آن را بررسی کنید تا از عدم وجود کپک یا خرابی اطمینان حاصل کنید. بهترین دما برای نگهداری ترشی بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد است. دماهای خیلی بالا می‌توانند باعث کاهش کیفیت شوند، در حالی که دماهای بسیار پایین ممکن است فرآیند تخمیر را متوقف کنند.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 68

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.