مطالب پر بازدید
طرز تهیه شامی جنوبی خوشمزه و مخصوص به روش اهوازی

طرز تهیه شامی جنوبی خوشمزه و مخصوص به روش اهوازی

طرز تهیه شامی جنوبی شامی جنوب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به شامی ترش که یک …

طرز تهیه رول ارده خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه رول ارده خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه رول ارده رول ارده یکی از انواع نان های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون، تنظیم کننده طبیعی فشار!

خواص خیار برای فشار خون خواص خیار برای فشار خون یکی از موضوعاتی است که اخیراً مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. خیار، که اغلب به‌عنوان سبزیجات شناخته می‌شود، در …

طرز تهیه خورش قارچ خوشمزه و مجلسی به روش شمالی با مرغ

طرز تهیه خورش قارچ

طرز تهیه خورش قارچ و گوشت و مرغ و سیب زمینی بدون گوشت و بادمجان با سبزی با رب انار با خامه xvc jidi o va rhv 

خورش قارچ یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ۴ تکه
قارچ۴۰۰ گرم
جعفری۱۰۰ گرم
عصاره مرغ۱ عدد
آرد۳ قاشق سوپخوری
پیاز۱ عدد درشت
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کاری و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش قارچ

مرحله اول

برای تهیه خورش قارچ مجلسی ابتدا قطعات مرغ را به خوبی می شوییم، سپس کنار می گذاریم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه آرد را به همراه مقداری ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا قطعات مرغ را داخل مخلوط آرد و ادویه های به طور کامل می غلطانیم و کنار می گذاریم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، پس از اینکه روغن داغ شد قطعات مرغ را داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه قطعات مرغ به خوبی سرخ شدند، انها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله چهارم

در صورتی که قارچ ها دکمه ای و ریز بود نیاز نیست انها را خرد کنیم، ولی اگر قارچ ها درشت بودند، آنها را خرد می کنیم و به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ ها کشیده شود و به خوبی سرخ شوند.

مرحله پنجم

در ادامه عصاره مرغ را در ۲ لیوان آب جوش حل می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه قطعات مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که ای خورش چون لعاب ندارد باید به صورت کم آب سرو شود. به همین دلیل باید بگذاریم آب خورش کم شود و به روغن بیفتد سپس آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi.maryaa
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.