مطالب پر بازدید
طرز تهیه پلو بندری فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه پلو بندری فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه پلو بندری پلو بندری یکی از غذاهای سنتی و محلی جنوبی است که طعم خوشمزه و بی‌نظیری دارد و روش پخت و درست کردن آن در شهرهای مختلف، متفاوت است. …

طرز تهیه قیساوا خرما خوشمزه و ساده به روش تبریزی

طرز تهیه قیساوا خرما خوشمزه و ساده به روش تبریزی

طرز تهیه قیساوا خرما قیساوا خرما یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مقوی تبریزی است که به عنوان یک وعده کامل برای صبحانه محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!

خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته می‌شود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود. این گیاه که …

طرز تهیه خورش قلیه قارچ خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه خورش قلیه قارچ

طرز تهیه خورش قلیه قارچ دستور پخت خورشت قورمه قارچ xvc jidi o va rgdi rhv

خورش قلیه قارچ یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۵۰۰ گرم
سبزی قلیه (گشنیز و شنبلیله)۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد بزرگ
سس تمرهندی½ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و کاریبه مقدار کافی

دستور پخت خورش قلیه قارچ

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، در ادامه سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری ادویه کاری، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با سیر و پیاز یکدست شوند. در ادامه قارچ را پس از شستشو به صورت اسلایس شده خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا قارچ را به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازد و سرخ شود. پس از اینکه قارچ به خوبی سرخ شد، ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه می کنیم. در ادامه سبزی قلیه را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به صورت جداگانه کمی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که بهتر است سبزی قلیه را خیلی بیش از حد سرخ نکنید چون ممکن است باعث تلخ شدن خورش شود. در ادامه سبزی قلیه سرخ شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک تا یک و نیم ساعت سس تمرهندی را به خورش اضافه می کنیم و صبر می کنیم خورش به خوبی جا بیفتد و کم آب شود. در پایان خورش قلیه قارچ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shur_o_shirin
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.