طرز تهیه دسر حلاالزنقات خوشمزه و ساده به روش عربی

طرز تهیه دسر حلاالزنقات

طرز تهیه دسر حلاالزنقات , دستور پخت دسر حلاالزنقات

دسر حلاالزنقات یکی از انواع دسرهای محبوب عربی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر حلاالزنقات در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۴ عدد
شکر½ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
وانیل۱ قاشق چایخوری
شیر خشک۱ پیمانه
بیسکویت۱ تا ۲ بسته
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم پنیری
پنیر کیبی۶ تکه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شیر خشک۱ پیمانه
شکر½ پیمانه
وانیلنوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین دسر
کارامل½ پیمانه

طرز تهیه دسر حلاالزنقات

مرحله اول

برای تهیه دسر حلاالزنقات خوشمزه ابتدای کار مواد پنیری را آماده می کنیم، برای این منظور پنیر کیبی را به همراه خامه صبحانه، شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله شیر خشک را به مواد پنیری اضافه می کنیم و مجددا با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ را با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس روغن مایع را به همراه خامه صبحانه می افزاییم و مجددا هم می زنیم تا موادبا هم ترکیب شوند. در ادامه بیسکویت را خرد می کنیم.

مرحله چهارم

برای خرد کردن بیسکوئیت آنرا درون غذاساز می ریزیم، سپس میکس می کنیم تا بیسکویت کاملا پودر شود و پس از آن به همراه شیر خشک و بکینگ پودر درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله پنجم

حالا سینی فر را با مقداری کره چرب می کنیم، سپس مایه دسر را درون آن می ریزیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی را طبقه پایین فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم دسر به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس مواد پنیری را روی آن می ریزیم و پس از آن با لیسک پخش می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مجددا قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم دسر به مدت ۶ دقیقه گریل شده تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود.

مرحله هشتم

در نهایت زمانی که دسر کاملا خنک شد روی آن را به فرم دلخواه کارامل می ریزیم و تزئین می کنیم. در ادامه دسر حلاالزنقات را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: انواع دسر
بروز رسانی توسط در دوشنبه 12 اردیبهشت 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.