طرز تهیه ماقوت بستنی خوشمزه و مخصوص با طعم زعفرانی

طرز تهیه ماقوت بستنی خوشمزه و مخصوص با طعم زعفرانی

طرز تهیه ماقوت بستنی ماقوت یک دسر مشابه ژله است که با پودر نشاسته ذرت و ژلاتین سفت می شود. ماقوت یک دسر قدیمی و پرطرفدار است. در این دستور، طرز تهیه …

طرز تهیه چیز کیک لیوانی شیک و مجلسی به صورت تک نفره

طرز تهیه چیز کیک لیوانی شیک و مجلسی به صورت تک نفره

طرز تهیه چیز کیک لیوانی چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، …

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره تیرامیسو تک نفره یکی از انواع دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی یک کیلو نی نی سایت درسته داخل شیشه برای نوزاد با عسل  l  j  ghfd

کمپوت گلابی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کمپوت گلابی
گلابی۱٫۵ کیلوگرم
آب۸ پیمانه
لیمو ترش۱ عدد
شکر۱٫۵ پیمانه
زعفران دم رکده۱ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه کمپوت گلابی

مرحله اول

برای تهیه کمپوت گلابی خوشمزه ابتدا باید از گلابی های مناسب برای تهیه کمپوت استفاده کنیم، گلابی هایی که استفاده می کنیم در عین اینکه باید کاملا رسیده باشند، نباید دارای خرابی و زدگی باشند تا ظاهر کمپوت زیباتر جلوه کند.

مرحله دوم

در این مرحله گلابی ها را پوست می گیریم، سپس از وسط نصف می کنیم و هسته های درون گلابی ها را خارج می کنیم. در ادامه ۸ لیوان آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، شکر را به همراه زعفران دم کرده و وانیل به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود، سپس گلابی ها را به آرامی داخل آب جوش قرار می دهیم تا بپزند.

مرحله چهارم

زمان پخت گلابی ها نسبت به نوع گلابی ها کمی متفاوت است. اگر ما از گلابی هایی استفاده کرده باشیم که کاملا رسیده باشند، حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت شان نیاز است، ولی اگر گلابی ها کال تر باند باید ۴۰ دقیقه روی حرارت بمانند.

مرحله پنجم

در ۵ دقیقه پایانی پخت گلابی ها، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا پخت کمپوت به پایان برسد. پس از اینکه پخت گلابی ها کامل شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد و به دمای محیط برسد.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم گلابی ها به مدت ۸ ساعت در شهد بمانند. در ادامه گلابی ها را داخل ظروف شیشه ای درب دار می ریزیم و تا روی آن از شربت پر می کنیم. سپس شیشه ها را در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sorna_food
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.