طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی رنگینک یکی از دسر های قدیمی ایرانی و مربوط به جنوب کشور است. این دسر تقریبا مشابه حلوا تهیه می شود. در رنگینک سلطنتی از آرد استفاده نشده …

طرز تهیه دسر عین السرایا خوشمزه و مخصوص به روش عربی

طرز تهیه دسر عین السرایا خوشمزه و مخصوص به روش عربی

طرز تهیه دسر عین السرایا دسر عین السرایا یک دسر خانگی عربی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر به صورت لایه ای …

طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و شکلاتی به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و شکلاتی به روش ایتالیایی

طرز تهیه کیک بستنی کیک بستنی یکی از دسرهای خوشمزه بین المللی است که می توانید با ترکیب مواد مورد سلیقه خود آنرا درست کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی یک کیلو نی نی سایت درسته داخل شیشه برای نوزاد با عسل  l  j  ghfd

کمپوت گلابی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کمپوت گلابی
گلابی۱٫۵ کیلوگرم
آب۸ پیمانه
لیمو ترش۱ عدد
شکر۱٫۵ پیمانه
زعفران دم رکده۱ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه کمپوت گلابی

مرحله اول

برای تهیه کمپوت گلابی خوشمزه ابتدا باید از گلابی های مناسب برای تهیه کمپوت استفاده کنیم، گلابی هایی که استفاده می کنیم در عین اینکه باید کاملا رسیده باشند، نباید دارای خرابی و زدگی باشند تا ظاهر کمپوت زیباتر جلوه کند.

مرحله دوم

در این مرحله گلابی ها را پوست می گیریم، سپس از وسط نصف می کنیم و هسته های درون گلابی ها را خارج می کنیم. در ادامه ۸ لیوان آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، شکر را به همراه زعفران دم کرده و وانیل به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود، سپس گلابی ها را به آرامی داخل آب جوش قرار می دهیم تا بپزند.

مرحله چهارم

زمان پخت گلابی ها نسبت به نوع گلابی ها کمی متفاوت است. اگر ما از گلابی هایی استفاده کرده باشیم که کاملا رسیده باشند، حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت شان نیاز است، ولی اگر گلابی ها کال تر باند باید ۴۰ دقیقه روی حرارت بمانند.

مرحله پنجم

در ۵ دقیقه پایانی پخت گلابی ها، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا پخت کمپوت به پایان برسد. پس از اینکه پخت گلابی ها کامل شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد و به دمای محیط برسد.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم گلابی ها به مدت ۸ ساعت در شهد بمانند. در ادامه گلابی ها را داخل ظروف شیشه ای درب دار می ریزیم و تا روی آن از شربت پر می کنیم. سپس شیشه ها را در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sorna_food
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.