طرز تهیه پودینگ فندقی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ فندقی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ فندقی پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و در مواردی، …

طرز تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص یک دسر مجلسی

طرز تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص یک دسر مجلسی

طرز تهیه پارافه آناناس پارافه یا پارفه یک واژه فرانسوی است که به دسری گفته می شود که از لایه های یخمکی و شهد و خامه و تکه های میوه و ژله …

طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای شیک و مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای شیک و مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه دسر کدو حلوایی دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه دسر عیش السرایا

دسر عیش السرایا , طرز تهیه دسر عیش السرایا , دستور پخت دسر عیش السرایا

دسر عیش السرایا یکی از انواع دسرهای خوشمزه عربی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر عیش السرایا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر عیش السرایا
نان تست۱۰ عدد
شیر۴ لیوان
شکر۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
خامه۱۰۰ گرم
مواد لازم شربت بار
شکر۱ لیوان
آب½ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر عیش السرایا

مرحله اول

برای تهیه دسر عیش السرایا ابتدا قسمت های خشک اطراف نان های تست را جدا می کنیم، سپس نان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس تکه های نان را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا نان های تست را به خوبی تفت می دهیم تا برشته شوند، سپس نان ها را کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانیم به جای تفت دادن نان ها، آنها را در سینی فر قرار دهیم، سپس در فر گرم شده قرار دهیم تا نان ها برشته شوند.

مرحله سوم

در این مرحله شیر را به همراه شکر، نشاسته ذرت و خامه صبحانه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.

مرحله چهارم

زمانی که مواد به غلظت مناسب رسیدند، گلاب را اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا صبر می کنیم تا شکر به آرامی درون آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد و کمی غلیظ شد، آب لیمو ترش و زعفران را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت چند دقیقه دیگر بجوشد، سپس حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله در ظرفی که برای تهیه دسر در نظر گرفته ایم یک لایه نان تست می چینیم، سپس روی آن مقداری شربت داغ می ریزیم تا نان های تست خیس شوند، سپس در لایه ای بالایی از مخلوط شیر و خامه استفاده می کنیم.

مرحله هفتم

حالا روی دسر را با سلفون می پوشانیم و برای این اینکه دسر عرق نکند، روی سلفون چند سوراخ ایجاد می کنیم. در پایان دسر را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. این دسر را می توانیم برای مجالس در لیوان به صورت یکنفره درست کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.