طرز تهیه بستنی موزی خانگی خوشمزه و معجونی در منزل
طرز تهیه فالوده شیرازی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه فالوده فالوده یکی از انواع دسرهای محبوب و قدیمی ایرانیان است که معروف ترین نوع آن را به شهر شیراز نسبت می دهند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کرم باواریا یک دسر خوشمزه و مخصوص فرانسوی
طرز تهیه کرم باواریا کرم باواریا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه دسر شیر خرما خوشمزه و مقوی به روش مجلسی
طرز تهیه دسر شیر خرما شیر خرما به عنوان یک نوشیدنی از قدیم مورد توجه افراد زیادی بوده است. دسر شیر خرما با همان طعم شیر خرما را دارد که با استفاده …
طرز تهیه بستنی موزی
بستنی موزی یکی از انواع بستنی های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه و زعفرانی با ثعلب به روش اکبر مشتی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر پرچرب | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
نشاسته | ۱ قاشق غذاخوری سرپُر |
تخم شربتی | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
موز | ۱ عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه بستنی موزی
مرحله اول
ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس نشاسته را به همراه شکر به شیر اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می زنیم.
مرحله دوم
هم زدن مواد را تا زمانی ادامه می دهیم که غلظت مواد شبیه به پودینگ شود، سپس وانیل را اضافه می کنیم و پس از کمی هم زدن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و هر از گاهی انرا هم می زنیم تا رویه نبندد و خنک شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مخلوط شیر خنک شد، تخم شربتی را در یک لیوان آب می خیسانیم سپس آب اضافی آنرا می گیریم و به همراه خامه صبحانه به قابلمه اضافه می کنیم. نصف موز را هم خرد می کنیم و ب مایه بستنی اضافه می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه بستنی توت فرنگی خانگی و خوشمزه با خامه صبحانه
مرحله چهارم
باقیمانده موز را به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم به بدنه قالب های بستنی می چسبانیم. سپس مایه بستنی را داخل قالب ها می ریزیم و وسط هر قالب یک چوب بستنی قرار می دهیم و به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا بستنی به طور کامل ببندد.
مرحله پنجم
اگر قالب بستنی ندارید می توانید از یک قابلمه کوچک استفاده کنید و تمام مایه بستنی را داخل آن بریزید. برای خارج کردن بستنی ها از قالب هم ابتدا قالب را چند لحظه داخل آب جوش قرار دهید سپس خارج کنید و بستنی ها را به راحتی از قالب خارج کنید.
- منبع :
- img from instagram.com/shur_o_shirin