طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی پاناکوتای وانیلی یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر و خامه است که با کمک ژلاتین سفت …

طرز تهیه کرم طالبی خوشمزه و مخصوص ژله ای با خامه

طرز تهیه کرم طالبی خوشمزه و مخصوص ژله ای با خامه

طرز تهیه کرم طالبی کرم طالبی یک کرم میوه ای است که با استفاده از پودر ژلاتین تهیه می شود. این دسر از خامه و پوره طالبی تهیه می شود. طالبی یکی …

طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از بستنی و ژله های دو رنگ به صورت دو لایه تهیه می شود. رنگ ها به گونه ای …

طرز تهیه بستنی موزی

طرز تهیه بستنی موزی معجونی خانگی , بستنی موزی شکلاتی فوری , بستنی موزی رژیمی میهن در منزل , xvc jidi fsjkd l cd

بستنی موزی یکی از انواع بستنی های بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه و زعفرانی با ثعلب به روش اکبر مشتی

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر پرچرب۱ پیمانه
شکر½ پیمانه
نشاسته۱ قاشق غذاخوری سرپُر
تخم شربتی۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
موز۱ عدد
وانیل½ قاشق چایخوری

دستور تهیه بستنی موزی

مرحله اول

ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس نشاسته را به همراه شکر به شیر اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت متداوم هم می زنیم.

مرحله دوم

هم زدن مواد را تا زمانی ادامه می دهیم که غلظت مواد شبیه به پودینگ شود، سپس وانیل را اضافه می کنیم و پس از کمی هم زدن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و هر از گاهی انرا هم می زنیم تا رویه نبندد و خنک شود.

مرحله سوم

پس از اینکه مخلوط شیر خنک شد، تخم شربتی را در یک لیوان آب می خیسانیم سپس آب اضافی آنرا می گیریم و به همراه خامه صبحانه به قابلمه اضافه می کنیم. نصف موز را هم خرد می کنیم و ب مایه بستنی اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه بستنی توت فرنگی خانگی و خوشمزه با خامه صبحانه

مرحله چهارم

باقیمانده موز را به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم به بدنه قالب های بستنی می چسبانیم. سپس مایه بستنی را داخل قالب ها می ریزیم و وسط هر قالب یک چوب بستنی قرار می دهیم و به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا بستنی به طور کامل ببندد.

مرحله پنجم

اگر قالب بستنی ندارید می توانید از یک قابلمه کوچک استفاده کنید و تمام مایه بستنی را داخل آن بریزید. برای خارج کردن بستنی ها از قالب هم ابتدا قالب را چند لحظه داخل آب جوش قرار دهید سپس خارج کنید و بستنی ها را به راحتی از قالب خارج کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shur_o_shirin
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.