طرز تهیه کیک شنی خوشمزه و ساده به روش بازاری
طرز تهیه کیک شنی
کیک شنی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک شنی | |
آرد | ۲ لیوان |
شیر داغ | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ¾ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
مواد روی کیک | |
شیر عسلی | ½ لیوان |
پودر نارگیل | ½ لیوان |
طرز تهیه کیک شنی
مرحله اول
برای تهیه کیک شنی خوشمزه در ابتدای کار پودر نارگیل را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده و کمی تفت می دهیم تا پودر نارگیل کمی تغییر رنگ داده و رنگش کمی تیره شود، سپس کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود، سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر، وانیل و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد پفکی شود، سپس روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله شیر داغ را اضافه کرده و به سرعت مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد را اضافه می کنیم و با لیسک مواد را از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست و مکنسجم شود.
مرحله پنجم
حالا قالب مورد نظرمان را با کره سرد یا روغن جدا کننده کیک چرب کرده و مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل بپزد.
مرحله ششم
پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود، سپس شیر عسلی (طرز تهیه شیر عسلی) را به صورت یکدست روی کیک می مالیم. در نهایت پودر نارگیل بو داده را روی کیک می ریزیم و آنرا سرو می کنیم.