طرز تهیه مافین شکلاتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه مافین شکلاتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه مافین شکلاتی مافین شکلاتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که میان وعده‌ای مناسب برای پذیرایی و مهمانی است و با روشی راحت و سریع درست می‌شود. …

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه و ترد به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه و ترد به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای شیرینی پنجره ای که با نام نان پنجره ای شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است. این شیرینی خوشمزه معمولا …

طرز تهیه شیرینی فسایی خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی فسایی خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی فسایی شیرینی فسایی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه کیک شنی

طرز تهیه کیک شنی تابه ای طرز تهیه کیک شنی با ماست طرز تهیه کیک شنی بدون شیر عسلی طرز تهیه کیک شنی بدون فر طرز تهیه کیک شنی ترکیه ای طرز تهیه کیک شنی آشپزخانه کوچک من فیلم طرز تهیه کیک شنی

کیک شنی یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک شنی
آرد۲ لیوان
شیر داغ۱ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن مایع¾ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
مواد روی کیک
شیر عسلی½ لیوان
پودر نارگیل½ لیوان

طرز تهیه کیک شنی

مرحله اول

برای تهیه کیک شنی خوشمزه در ابتدای کار پودر نارگیل را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده و کمی تفت می دهیم تا پودر نارگیل کمی تغییر رنگ داده و رنگش کمی تیره شود، سپس کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود، سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر، وانیل و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد پفکی شود، سپس روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله شیر داغ را اضافه کرده و به سرعت مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد را اضافه می کنیم و با لیسک مواد را از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست و مکنسجم شود.

مرحله پنجم

حالا قالب مورد نظرمان را با کره سرد یا روغن جدا کننده کیک چرب کرده و مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه کیک به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود، سپس شیر عسلی (طرز تهیه شیر عسلی) را به صورت یکدست روی کیک می مالیم. در نهایت پودر نارگیل بو داده را روی کیک می ریزیم و آنرا سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.