طرز تهیه کیک مخملی شیک و مجلسی به شکل قلب
طرز تهیه کیک مخملی
کیک مخملی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طرح های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مخملی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک مخملی | |
آرد قنادی | ۲۴۰ گرم |
شکر | ۱۸۰ گرم |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
باترمیلک | ۱ پیمانه |
سرکه سفید | ۱ قاشق سوپخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی | ۲ قاشق مرباخوری |
خامه فرم گرفته | ۵۰۰ گرم |
شربت با طعم دلخواه | برای رطوبت کیک |
موز و گردو | برای لایه های کیک |
طرز تهیه کیک مخملی
مرحله اول
برای تهیه کیک مخملی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه آرد را با پودر کاکائو به خوبی ترکیب کرده و ۲ تا ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله شکر را به همراه جوش شیرین و نمک به ترکیب آرد اضافه می کنیم، سپس روغن مایع را به همراه رنگ خوراکی و سرکه درون یک ظرف جداگانه با هم ترکیب کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا باترمیلک (طرز تهیه باتر میلک) را به ترکیب آرد اضافه می کنیم، سپس مخلوط روغن را اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را هم می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قالب قلبی را با کمی روغن چرب کرده و مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد، سپس از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود.
مرحله پنجم
حالا کیک را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و لبه های زاویه دار آنرا می گیریم. لبه های اضافی کیک را پودر می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کیک را به صورت افقی به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله لایه های کیک را با شربت مرطوب کرده و بین هر لایه کیک مقداری خامه، گردو و موز خرد شده قرار می دهیم، سپس لایه ها را به هم می چسبانیم. در ادامه اطراف و روی کیک را با خامه فرم گرفته کاور می کنیم.
مرحله هفتم
حالا خرده های کیک را به اطراف و روی کیک می پاشیم تا ظاهر کیک حالت مخملی پیدا کند. در نهایت کیک را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خامه سفت شود، سپس از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم.