طرز تهیه مهلبیه گل محمدی عربی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه مهلبیه گل محمدی عربی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه مهلبیه گل محمدی دسر مهلبیه گل محمدی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته …

طرز تهیه بستنی سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه بستنی سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه بستنی سوخاری بستنی سرخ کرده یک دسر شیک و مجلسی است با طعم متفاوت که می تواند جایگزینی مناسب برای دسرهای تکراری باشد. در این روش بستنی را به گونه …

طرز تهیه مسقطی بازاری خوشمزه و کشدار به روش شیرازی

طرز تهیه مسقطی بازاری خوشمزه و کشدار به روش شیرازی

طرز تهیه مسقطی مسقطی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان فارس می باشد. این دسر خوشمزه و مخصوص امروزه معمولا به عنوان شیرینی …

طرز تهیه شیر عسلی

طرز تهیه شیر عسلی با شیر خشک برای باقلوا طرز مصرف شیر عسل سوران خواص شیر عسلی و فوت و فن و نکات

شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت آماده از فروشگاه تهیه کنیم، باید هزینه زیادی بپردازیم. ولی در صورتی که آنرا در منزل درست کنیم، هم از کیفیت آن مطمئن هستیم، هم اینکه با قیمت بسیار مناسب تری می توانیم آنرا درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر عسلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیر عسلی
شیر۲ پیمانه
شکردو سوم پیمانه
کره پاستوریزه۲۰ گرم

طرز تهیه شیر عسلی

مرحله اول

ابتدا شیر را به همراه شکر داخل یک تابه نسوز بزرگ و جادار می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. نکته مهم در این مرحله این است که قبل از به جوش امدن شیر را باید مواد را هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کند، سریعا حرارت زیر تابه را تا حد ممکن کم می کنیم و هر چند دقیقه یک بار مواد داخل تابه را هم می زنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر ما برسد.

مرحله سوم

نکته مهم در مورد حرارت زیر تابه این است که حرارت باید در حدی باشد که شیر به هیچ وجه نجوشد، چون اگر شیر بجوشد شیر عسلی ته می گیرد. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا شیر علسی به غلظت مناسب برسد.

مرحله چهارم

در زمان اماده شدن شیر عسلی ممکن است اطراف تابه شکرک بزند، به هیچ شکرکهای اطراف تابه را داخل شیر علسی نریزید چون باعث شکرک زدن شیر علسی می شود. غلظت شیر عسلی باید به حدی برسد که روان نباید.

مرحله پنجم

یعنی وقتی با قاشق از شیر عسلی بر می دارید و مجددا داخل تابه می ریزید، غلظت داشته باشد و به صورت قطره قطره بریزد نه به صورت یک باره و روان از قاشق بریزد، البته به این نکته هم توجه داشته باشید که شیر عسلی در یخچال سفت تر هم می شود.

مرحله ششم

رنگ شیرعسلی هم زمانی که اماده شود مایل به زرد کمرنگ می شود. وقتی شیرعسلی به غلظت مناسب رسید، کره را اضافه می کنیم و بلافاصله آنرا از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود سپس در یخچال در ظرف در بسته تا ۱۴ روز قابل نگهداری است.

نکات طرز تهیه شیر عسل

دون دون شدن شیر عسلی

ممکن است بعد از اینکه شیرعلسی شما آماده شد به صورت یکدست نباشد و حالت دون دون داشته باشید. این موضوع مشکل خاصی نیست و پس از آماده شدن شیر عسلی می توانید آنرا داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.

مقدار شیر عسلی

یکی از دغدغه های خانم های خانه دار درست کردن مقدار معینی شیر عسلی است. مثلا اگر به ۲۵۰ گرم شیر عسلی نیاز داشته باشیم باید چه مقدار مواد استفاده کنیم. برای تهیه ۲۵۰ گرم شیر عسلی باید مواد اولیه حدودا ۵۰۰ گرم باشد که تقریبا در پایان نصف مواد اولیه شیر عسلی به دست می آید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.