طرز تهیه کیک اسپرسو ساده و خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه کیک اسپرسو ساده و خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه کیک اسپرسو کیک اسپرسو یکی از انواع کیک های خاص و خوشمزه بین المللی است که برای علاقمندان به قهوه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پاپس کیک ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه پاپس کیک ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه پاپس کیک پاپس کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که به شیوه های متنوعی تزیین می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کاپ کیک انجیر خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کاپ کیک انجیر خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کاپ کیک انجیر کاپ کیک انجیر یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه نان پیتا

طرز تهیه نان پیتا شاورما شف طیبه لبنانی شاورما سحرسرخ شده خانگی بدون فر در منزل عربی ترکیه

نان پیتا یکی از انواع نان های معروف و خوشمزه خاورمیانه است که به همراه غذاهای متنوعی سرو می شود. این نان معمولا در کنار غذاهای ساندویچی مثل فلافل و دونر کباب سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پیتا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان پیتا
آرد سفیدحدود ۴ لیوان
شیر½ لیوان
ماست½ لیوان
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم½ لیوان
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

دستور پخت نان پیتا

مرحله اول

برای تهیه نان پیتا ابتدا آب ولرم را به همراه شکر و خمیر مایه داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و درب ظرف را می گذاریم، سپس به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا روی مواد حباب بزند و خمیر مایع پف کرده و عمل بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله ماست را به همراه شیر، روغن مایع و نمک داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه خمیر مایه عمل امده را اضافه می کنیم و در حدی که مواد  یکدست شوند مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، توجه داشته باشید که خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد و بیش از حد آرد اضافه نکنید که خمیر سفت و خشک شود.

مرحله چهارم

برای اینکه خمیر اذیت نکند ذستمان را کمی چرب می کنیم، سپس خمیر را به صورت گرد جمع می کنیم و داخل ظرفی که از قبل با روغن چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک ساعت حجم خمیر ما تقریبا دو برابر می شود، حالا خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هواگیری شود. حالا خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چونه می گیریم.

مرحله ششم

حالا باید به چونه ها ۱۰ دقیقه استراحت دهیم، برای اینکه خمیر خشک نشود روی چونه ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم. پس از ۱۰ دقیقه چونه ها را به صورت گرد با وردنه روی کاغذ روغنی باز می کنیم و مجددا با پارچه رویشان را می پوشانیم تا ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.

مرحله هفتم

در حین اماده شدن خمیر فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه لبه های کاغذ روغنی را می گیریم و به خمیرها را به سینی فر منتقل می کنیم. حالا سینی را در فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حدود ۱۰ تا ۱۵ زمان لازم است که نان ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخت نان ها به پایان رسید آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. از این نان می توانید برای ساندویچ فلافل ، ساندویچ کباب ترکی و انواع غذاهای ساندویچی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.