مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک بادمجان هندی سنتی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خوراک بادمجان هندی سنتی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خوراک بادمجان هندی بادمجان یکی از سبزیجاتی است که طرفداران زیادی دارد. از آن جا که پخت آن ساده است و به صورت سرخ کرده یا کبابی تهیه و طبخ …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه سالاد ماست و سبزیجات خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد ماست و سبزیجات خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد ماست و سبزیجات سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. …

طرز تهیه فلافل اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش عربی

طرز تهیه فلافل اسفناج

فلافل اسفناج , طرز تهیه فلافل اسفناج , دستور پخت فلافل اسفناج

فلافل اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود خام۲ لیوان
پیاز درشت۱ عدد
اسفناج۲۰۰ گرم
سیر۵ الی ۶ حبه
ادویه فلافل۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
زیره½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه فلافل اسفناج

مرحله اول

بهتر است نخود را از شب قبل درون یک کاسه آب بخیسانیم تا نفخ آن گرفته شود. حتما نخود را داخل ظرفی جادار بریزید تا به خوبی خیسانده شده و حجیم شود. نخود را آب کشیده و اجازه دهید تا آب آن کاملا خارج شود. نیازی نیست پوست نخود را بگیرید.

مرحله دوم

در این مرحله نخود خام را به همراه سیر و پیاز خرد شده داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و اجازه دهید تا حسابی میکس شوند. در این مرحله اسفناج را نیز اضافه کنید و با دیگر مواد میکس کنید. حالا مایه فلافل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر تخم گشنیز را به همراه زیره، فلفل قرمز، ادویه فلافل و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. اگر میبینید مواد فلافل زیادی شل است می توانید یک قاشق آرد نیز به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا یک تابه گود روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که فلافل ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. در ادامه با قاشق مقداری از مایه فلافل را درون قالب فلافل زن می ریزیم.

مرحله پنجم

اگر قالب فلافل زن در دسترس نداشته باشیم، می توانیم مایه فلافل را با دست حالت دهیم و درون روغن بیندازیم. حرارت زیر تابه باید روی کمترین درجه باشد و روغن باید به خوبی داغ شده باشد تا فلافل به طور کامل مغز پخت شود.

مرحله ششم

پس از اینکه یک سمت فلافل ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت روغن اضافی فلافل ها را با دستمال حوله ای می گیریم و آنها را به همراه مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.