طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه و ساده به روش اصیل مازندرانی

طرز تهیه جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار استان های گیلان و مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی شمالی در ادامه با چی …

طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی به روش رستورانی

طرز تهیه پیاز سوخاری پیاز سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب در سراسر جهان است و بیشتر در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانظطور که از نامش …

طرز تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل خانگی با فر خاص ساده شف طیبه xvc jidi tghtg nv tv

فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار بین المللی است که در کشورهای مختلف با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. فلافل به طور معمول در روغن فراوان سرخ می شود و به همین دلیل کالری آن خیلی بالا است، البته روشی که در این پست استفاده می کنیم، پخت فلافل در فر است که باعث می شود این غذا سالم تر و کم کالری تر باشد. البته همانطور که می دانید سرخ کردن فلافل باعث خوشمزه تر شدن آن می شود، ولی خب این روش برای کسانی که نمی توانند غذاهای سرخ کردنی یا غذاهای با کالری زیاد مصرف کنند مناسب است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
نخود2 پیمانه
پیاز1 عدد متوسط
جعفری3 قاشق غذاخوری
گشنیز3 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
تخم گشنیز1 قاشق غذاخوری
زیره1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و پاپریکابه مقدار کافی

دستور پخت فلافل در فر

مرحله اول

برای تهیه فلافل خوشمزه در فر ابتدا نخود را داخل یک ظرف حاوی آب قرار می دهیم و اجازه می دهیم نخودها به مدت  24 ساعت خیس بخورند. در این مدت بهتر است چند بار آب درون ظرف را تعویض می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه نخود را به خوبی خیساندیم، آنرا آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه 2 پیمانه و کمی نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نخودها بپزند.

مرحله سوم

پس از اینکه نخود پخت، آنرا آبکشی می کنیم و داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. نکته مهم در مورد پخت نخود این است که نیاز نیست نخود خیلی پخته و له شود، در حدی که فقط کمی نرم شود کافیست.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز و سیر را پوست می گیریم، سپس به همراه جعفری، گشنیز، تخم گشنیز، زیره و مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا به مخلوط کن یا میکسر اضافه می کنیم و مواد را میکس می کنیم.

مرحله پنجم

نکته مهم در مورد میکس کردن مایه فلافل این سات که نباید دکمه مخلوط کن را به صورت مداوم نگه داریم ، چون باعث می شود مایه فلافل کاملا پوره شود. باید به صورتی مایه فلافل را میکس کنیم که کاملا پوره نشوند.

مرحله ششم

اگر مایه فلافل کاملا پوره شود، فلافل ها هنگام سرخ شدن از هم باز می شوند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد آنرا داخل یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون را به مایه فلافل اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مایه فلافل را کمی مخلوط می کنیم تا روغن زیتون به خورد آن برود و حالتی منسجم و چسبناک پیدا کند. حالا مقدار کمی از مایه فلافل را می چشیم و در صورت نیاز مقداری ادویه و نمک اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس با قالب فلافل زن، فلافل ها را قالب می زنیم و به ترتیب درون سینی فر می چینیم. در صورتی که قالب نداشته باشیم می توانیم با دست مایه فلافل را شکل دهیم.

مرحله نهم

فر را 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، سینی فر را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه یک سمت فلافل ها بپزد.

مرحله دهم

پس از گذشت این زمان سینی فر را خارج می کنیم، سپس فلافل را بر می گردانیم و مجددا سینی را درون فر قرار می دهیم. پس از گذشت 15 دقیقه فلافل ها آماده هستند و می توانیم آنها را به همراه مواد دلخواه سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.