طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده زیبا
طرز تهیه پاستا فوسیلی با میت بال خوشمزه به روش ایتالیایی
طرز تهیه پاستا فوسیلی پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در این پاستا، با استفاده از …
طرز تهیه کته ماش مخصوص و خوشمزه با ماهیچه گوسفندی
طرز تهیه کته ماش کته ماش یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذا خوشمزه با روش های متنوعی تهیه می …
طرز تهیه پیاز سوخاری رژیمی خوشمزه به روش فست فودی
طرز تهیه پیاز سوخاری رژیمی پیاز سوخاری رژیمی یکی از انواع فینگر فودهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه حلوا شیر
حلوا شیر یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت ظاهری زیادی به حلوای آرد گندم دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه حلوا نخودچی خوشمزه و مجلسی به روش اصلی مازندرانی
مواد لازم حلوا شیر | |
شیر | ۲ پیمانه |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
ارده | نصف پیمانه |
روغن | دو سوم پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت حلوا شیر
مرحله اول
ابتدا آرد سفید را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و حدود ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. پس از اینکه تفت دادن آرد به پایان رسید مجددا باید آنرا یک بار دیگر الک کنیم.
مرحله دوم
شیر را به همراه شکر و وانیل داخل شیرداغ کن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود، سپس شیر را کنار می گذاریم تا خنک شود. توجه داشته باشید در این مرحله نیاز نیست شیر بجوشد و در حدی که گرم شود کافیست.
مرحله سوم
در این مرحله کره و روغن را به یک تابه مناسب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کمی داغ شوند، سپس آرد را اضافه می کنیم و پس از اینکه آرد را به خوبی با مخلوط کره و روغن میکس کردیم، ارده را اضافه می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه رنگینک ساده خانگی خوشمزه و مجلسی آبادانی
مرحله چهارم
حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آرد را تفت می دهیم تا به رنگ دلخواه خود برسیم. پس از اینکه به رنگ دلخواه رسیدیم شیر را که خنک شده است کم کم به آرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا شیر جذب آرد شود و حلوای حالت خمیری بگیرد.
مرحله پنجم
مخلوط کردن حلوا را تا زمانی که از دیوارهای های تابه جدا شود ادامه می دهیم. در پایان حلوا را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به وسیله خلال پسته، خلال بادام و یا هز مواد دیگری به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/sabaa.r.66