طرز تهیه خیار شور خرد شده با سرکه به روش خانگی

طرز تهیه خیار شور خرد شده با سرکه به روش خانگی

طرز تهیه خیار شور خرد شده خیار شور خرد شده یکی از انواع چاشنی های پر مصرف و خوشمزه است که در میان ایرانیان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …

درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!

درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین + درمان ساده و کم هزینه!

درمان تکرر ادرار با عسل و دارچین اگر متوجه شدید که بیش از حد معمول به دستشویی می‌روید، احتمالاً با مشکل تکرر ادرار مواجه شده‌اید. البته، شاخصی معین برای تعداد دفعاتی که …

طرز تهیه ترشی مخلوط قیسی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه ترشی مخلوط قیسی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه ترشی مخلوط قیسی ترشی مخلوط قیسی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه خلال بادام خانگی سالم و خوشمزه برای تزیین غذا

طرز تهیه خلال بادام

طرز تهیه خلال بادام برای برنج دستگاه خلال بادام پرک بادام عکس خلال بادام در منزل خانگی برای تزیین

خلال بادام یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین مواد غذایی برای دیزاین انواع غذا، دسر و شیرینی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه خلال پسته خوشمزه خانگی و سالم برای تزیین برنج

مواد لازم خلال بادام
بادام تازهبه مقدار دلخواه

دستور تهیه خلال بادام

مرحله اول

برای تهیه خلال بادام بهتر است از بادام تازه استفاده شود، البته با بادام هایی هم که بو داده نشده باشند می توانید خلال درست کنید ولی خب ممکن است هنگام برش خرد شوند. ابتدا باید بادام ها را مغز کنیم به طور که به مغز بادام آسیبی نرسد.

مرحله دوم

حالا مغز بادام ها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و رویشان آب جوش می ریزیم. پس از گذشت ۳ تا ۵ دقیقه می توانیم پوست قهوه ای روی بادام ها را به راحتی جدا کنیم. برای خلال کردن حتما از یک چاقوی تیز استفاده کنید.

مرحله سوم

پس از اینکه پوست بادام ها را جدا کردیم انها را با اندازه دلخواه به صورت پرک برش می زنیم، سپس پرک ها را به صورت خلالی خرد می کنیم. حالا باید بادام ها را خشک کنیم برای این منظور می توانیم از نور آفتاب استفاده کنیم.

مرحله چهارم

اگر عجله دارید بادام ها را داخل سینی فر قرار دهید و فر را با دمای پایین روشن کنید. سپس سینی را داخل فر قرار دهید و مدام به بادام ها سر بزنید تا تغییر رنگ ندهند و آنها را زیر و رو کنید تا به صورت یکدست خشک شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه مرحله خشک کردن بادام ها به پایان رسید آنها را از فر خارج می کنیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا به طور کامل خنک شوند، سپس بادام های خلال شده را داخل ظرف درب دار بسته بندی می کنیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/hosseinibrothers
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.