طرز تهیه بستنی نسکافه ای حرفه ای خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه بستنی نسکافه ای حرفه ای خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه بستنی نسکافه ای بستنی نسکافه ای یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله …

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره تیرامیسو تک نفره یکی از انواع دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه دسر قهوه خوشمزه و مجلسی به روش فرانسوی

طرز تهیه دسر قهوه خوشمزه و مجلسی به روش فرانسوی

طرز تهیه دسر قهوه دسر قهوه یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه علاوه بر اینکه طعم فوق العاده …

طرز تهیه دسر عربی

دسر عربی , طرز تهیه دسر عربی , دستور تهیه دسر عربی

دسر عربی یکی از این دسرها است که شباهت بسیاری به دسر پاناکوتا و باواریا دارد. دسر های عربی مانند باقلوا، حلوا شعریه، قطاب عربی و … بسیار شناخته شده و پر طرفدار است ولی می دانیم که درست کردن آن ها کمی پر زحمت است. اما دسر عربی با بیسکوییت پتی بور، دسر ساده ای است که مواد اولیه آن را به راحتی می توان تهیه کرد و حتی برای سرو کردن در مجالس می تواند گزینه خوبی باشد و بافت متفاوتی نسبت به بقیه دسر ها دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر عربی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر عربی
پودر کرم کارامل۱ بسته
پودر کافی میکس۱ بسته
شیر۲ لیوان
بیسکوییت پتی بور۱ بسته
خامه۲ قاشق غذا خوری
شکر۴ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر عربی

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص به روش عربی در ابتدای کار، درون یک قابلمه شیر و شکر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس را می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا حل شود. سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دوم

سپس می گذاریم کنار تا خنک شود. خامه صبحانه را درون یک کاسه روی بخار کتری قرار می دهیم تا رقیق شود. سپس با مواد مخلوط می‌کنیم. بعد از خنک شدن مواد را داخل مخلوط کن می‌ریزیم، بیسکویت را هم اضافه می‌ کنیم و میکس می‌ کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ژلاتین را هم در این فاصله با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری می ‌کنیم و به مواد داخل مخلوط کن اضافه می ‌کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. قالب را چرب می ‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد را از صافی رد می‌کنیم و داخل قالب می ‌ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. زمان گرفتن دسر عربی ۴ الی ۵ ساعت است. در این دستور نصف بسته بیسکویت را آسیاب کرده و الک کردیم و روی دسر پاشیدیم تا مخملی شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.