مطالب پر بازدید
طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع و مصلح اسفناج در طب سنتی + راهنمای جامع برای تعادل مزاج

طبع اسفناج در عرصه سلامت و تغذیه، اهمیت آشنایی با خواص و طبع مواد غذایی بر کسی پوشیده نیست. اسفناج به عنوان یکی از مغذی‌ترین سبزیجات موجود، از گذشته تا به امروز …

طرز تهیه فرنی سه رنگ قالبی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی سه رنگ قالبی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فرنی سه رنگ فرنی سه رنگ از دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که می توانیم آنرا به سلیقه خود با رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه پلمبیر وانیلی یک دسر خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پلمبیر وانیلی یک دسر خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پلمبیر وانیلی پلمبیر وانیلی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه دسر عربی مخملی خوشمزه و مخصوص مهمانی

طرز تهیه دسر عربی

دسر عربی , طرز تهیه دسر عربی , دستور تهیه دسر عربی

دسر عربی یکی از این دسرها است که شباهت بسیاری به دسر پاناکوتا و باواریا دارد. دسر های عربی مانند باقلوا، حلوا شعریه، قطاب عربی و … بسیار شناخته شده و پر طرفدار است ولی می دانیم که درست کردن آن ها کمی پر زحمت است. اما دسر عربی با بیسکوییت پتی بور، دسر ساده ای است که مواد اولیه آن را به راحتی می توان تهیه کرد و حتی برای سرو کردن در مجالس می تواند گزینه خوبی باشد و بافت متفاوتی نسبت به بقیه دسر ها دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر عربی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر عربی
پودر کرم کارامل۱ بسته
پودر کافی میکس۱ بسته
شیر۲ لیوان
بیسکوییت پتی بور۱ بسته
خامه۲ قاشق غذا خوری
شکر۴ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر عربی

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص به روش عربی در ابتدای کار، درون یک قابلمه شیر و شکر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس را می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا حل شود. سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دوم

سپس می گذاریم کنار تا خنک شود. خامه صبحانه را درون یک کاسه روی بخار کتری قرار می دهیم تا رقیق شود. سپس با مواد مخلوط می‌کنیم. بعد از خنک شدن مواد را داخل مخلوط کن می‌ریزیم، بیسکویت را هم اضافه می‌ کنیم و میکس می‌ کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ژلاتین را هم در این فاصله با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری می ‌کنیم و به مواد داخل مخلوط کن اضافه می ‌کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. قالب را چرب می ‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد را از صافی رد می‌کنیم و داخل قالب می ‌ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. زمان گرفتن دسر عربی ۴ الی ۵ ساعت است. در این دستور نصف بسته بیسکویت را آسیاب کرده و الک کردیم و روی دسر پاشیدیم تا مخملی شود.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.