طرز تهیه دسر ژله ای مخصوص و خوشمزه با طعم نارگیلی

طرز تهیه دسر ژله ای مخصوص و خوشمزه با طعم نارگیلی

طرز تهیه دسر ژله ای نارگیلی دسر ژله ای نارگیلی یکی از انواع دسر های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه ژله نیمرو خوشمزه و مجلسی فوری به روش حرفه ای

طرز تهیه ژله نیمرو خوشمزه و مجلسی فوری به روش حرفه ای

طرز تهیه ژله نیمرو این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از شیر آن را از شفافی خارج می کنیم. سپس ژله سفید و زرد را روی هم قرار می …

طرز تهیه روکر آناناس خوشمزه و مخصوص به روش اصیل ایتالیایی

طرز تهیه روکر آناناس خوشمزه و مخصوص به روش اصیل ایتالیایی

طرز تهیه روکر آناناس روکر آناناس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مخصوص بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه که دسرهای مجلسی محسوب …

طرز تهیه دسر مگنولیا

طرز تهیه دسر مگنولیا شکلاتی بدون خامه موزی توت فرنگی

دسر مگنولیا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ تهیه می شود، بسیار مقوی و مفید است. این دسر به صورت لایه ای تهیه می شود. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دسر مگنولیا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر مگنولیا
شیر۶۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ۱ عدد
آرد۲ قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور کاکائویی۱ بسته
وانیل۱ بسته (کمی)
خامه۱ بسته (۲۰۰ گرم)
میوه های تازه از هر نوعبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر مگنولیا

مرحله اول

برای تهیه این دسر خوشمزه در ابتدای کار، یک قابلمه بر می داریم. شیر و شکر را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شکر ها حل شود. سپس تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه شکسته و با وانیل مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود.

مرحله دوم

سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را به شیر اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس روی شعله ملایم قرار می دهیم و مرتب هم بزنیم تا قوام پیدا کند و شبیه فرنی شود. در اواخر پخت، خامه را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. وقتی مایه از حرارت افتاد، در ظرف سرو می ریزیم. بیسکوییت پتی بور را با آسیاب یا گوشت کوب پودر می کنیم. سپس روی دسر می ریزیم. میوه های دلخواه را هم روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دوباره لایه بعد، دسر را می ریزیم مجدد پودر بیسکوییت. کمی شکلات را روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس روی دسر را به سلیقه خود تزیین می کنیم و درون یخچال استراحت می دهیم. بعد از یکی دو ساعت سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.