مطالب پر بازدید
طرز تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص یک دسر مجلسی

طرز تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص یک دسر مجلسی

طرز تهیه پارافه آناناس پارافه یا پارفه یک واژه فرانسوی است که به دسری گفته می شود که از لایه های یخمکی و شهد و خامه و تکه های میوه و ژله …

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مخصوص به روش اصل فرانسوی

طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مخصوص به روش اصل فرانسوی

طرز تهیه کرم کارامل کرم کارامل یکی از انواع دسرهای معروف فرانسوی است که به عنوان یک دسر بین المللی در جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه دسر مگنولیا خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه دسر مگنولیا

طرز تهیه دسر مگنولیا شکلاتی بدون خامه موزی توت فرنگی

دسر مگنولیا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ تهیه می شود، بسیار مقوی و مفید است. این دسر به صورت لایه ای تهیه می شود. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دسر مگنولیا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر مگنولیا
شیر۶۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ۱ عدد
آرد۲ قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور کاکائویی۱ بسته
وانیل۱ بسته (کمی)
خامه۱ بسته (۲۰۰ گرم)
میوه های تازه از هر نوعبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر مگنولیا

مرحله اول

برای تهیه این دسر خوشمزه در ابتدای کار، یک قابلمه بر می داریم. شیر و شکر را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شکر ها حل شود. سپس تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه شکسته و با وانیل مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود.

مرحله دوم

سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را به شیر اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس روی شعله ملایم قرار می دهیم و مرتب هم بزنیم تا قوام پیدا کند و شبیه فرنی شود. در اواخر پخت، خامه را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. وقتی مایه از حرارت افتاد، در ظرف سرو می ریزیم. بیسکوییت پتی بور را با آسیاب یا گوشت کوب پودر می کنیم. سپس روی دسر می ریزیم. میوه های دلخواه را هم روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دوباره لایه بعد، دسر را می ریزیم مجدد پودر بیسکوییت. کمی شکلات را روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس روی دسر را به سلیقه خود تزیین می کنیم و درون یخچال استراحت می دهیم. بعد از یکی دو ساعت سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 خرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.