طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شامی رودباری شامی رودباری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر رودبار می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی …

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی برای 4 نفر شکل دار ساده با سویا با سیب زمینی بدون رب برای دو نفر دم نکرده

ماکارونی یکی از غذاهای بسیار محبوب در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده می باشد. ماکارونی هم مانند غذاهایی مثل لازانیا و پاستا اصالتی ایتالیایی دارد. آشپزهای ایرانی ماکارونی را با روشی درست می کنند که بیشتر باب میل ایرانیان است ، زیرا در بیشتر کشورها ماکارونی را در آب جوش می ریزند و بعد از ۱۵ دقیقه با سس کچاپ سرو می کنند !

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
قارچ۱۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
نخود فرنگی۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی مجلسی ابتدا باید سس ماکارونی را آماده کنیم ، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود. د

مرحله دوم

در ادامه مقداری ادویه زردچوبه به پیاز داغ می افزاییم، سپس مجددا تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و  خوب تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

در همین حین فلفل دلمه ای و قارچ را پس از شستشو به صورت دلخواه خرد می کنیم و به همراه نخود فرنگی به تابه اضافه می کنیم. نخود فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه ای را هم کمی تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود ، علاوه بر این تفت دادن رب باعث می شود در پایان پخت ماکارونی خوشرنگ تری داشته باشیم. پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله پنجم

هر چند دقیقه یکبار مواد سس ماکارونی را هم می زنیم و کمی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. زمانی که آب داخل تابه تبخیر شد سس آماده است. پس از اینکه سس ماکارونی آماده شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به سرعت به جوش بیاید. در ادامه مقداری نمک و روغن مایع داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید آب درون قابلمه به جوش بیاید.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب به جوش آمد ماکارونی ها را داخل آب قرار دهید، سپس اجازه دهید ماکارونی ها کمی نرم شوند سپس آنها را از داخل آب جوش خارج کنید و با آب سرد آبکشی کنید. زمان دقیق آبکشی ماکارونی ها زمانی است که اطراف ماکارونی ها نرم و مغزشان سفت است.

مرحله هشتم

به اصلطاح عامیانه باید ماکارونی را کمی زنده بردارید تا پس از پایان پخت ماکارونی شما له یا خیلی نرم نشود. در این مرحله قابلمه ای که برای پخت ماکارونی در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.

مرحله نهم

در ادامه سیب زمینی را به صورت ورقه ای (نه خیلی ضخیم که نرم شود نه خیلی نازک که بسوزد) خرد کنید و کف قابلمه بچینید. اجازه دهید سیب زمینی ها کمی سرخ شوند سپس کمی از ماکارونی آبکش شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم.

مرحله دهم

پس از اینکه روی سیب زمینی ها را با ماکارونی پوشاندیم کمی از سس ماکارونی را اضافه می کنیم و به همین ترتیب قابلمه را با لایه هایی ماکارونی آبکش شده و سس ماکارونی پر می کنیم. توجه داشته باشید که لایه آخر باید حتما ماکارونی باشد.

مرحله یازدهم

در پایان درب قابلمه را قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بخار درون قابلمه بپیچد سپس حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم ماکارونی با حرارت ملایم دم بکشد. تقریبا یک ساعت زمان نیاز تا ماکارونی دم بکشد.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه ماکارونی آماده شد آنرا درون قابلمه مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط ماکارونی برسد سپس در صورت تمایل کمی روغن به آن می دهیم. پس از کشیدن ماکاورنی در دیس می توانید از سیب زمینی های طلایی شده برای تزیین آن استفاده کنید.

نکات پخت ماکارونی

چرا ماکارونی خمیر می شود؟

مهم ترین دلیلی که باعث می شود ماکارونی شما خمیر شود این است که آنرا در زمان مناسب آبکشی نکرده باشید. در زمان قرار دادن ماکارونی در آب جوش نباید بگذارید ماکارونی بیش از حد در آب جوش بماند زیرا خیلی سریع نرم می شود و در پایان پخت له می شود. نکته دیگر اینکه زمان آبکش ماکارونی حتما از آب سرد برای آبکشی ماکارونی ها استفاده کنید و سعی کنید ماکارونی ها را با دست از هم جدا کنید.

ماکارونی با سویا

در صورتی که بخواهید ماکارونی را با سویا درست کنید برای مقدار مواد بالا حدود ۱۰۰ گرم سویا کافی است. سویا را از قبل به مدت ۳۰ دقیقه در یک کاسه آب ولرم بخیسانید تا نرم شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه آب سویا را با فشار دست بگیرید سپس به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بو طعم خامی سویا گرفته شود. ادامه پخت را مانند مراحل بالا ادامه دهید.

ماکارونی بدون رب گوجه فرنگی

در صورتی که می خواهید ماکارونی را مانند فرنگی ها بدون رب گوجه فرنگی درست کنید کافیست ماکارونی را در آب جوش قرار دهید سپس مقداری روغن مایع و نمک اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی ها نرم شوند سپس آبکشی کنید و به همراه سس کچاپ سرو کنید. البته می توانید ماکارونی را به همین صورت دم بیندازید سپس به همراه سس سرو کنید.

ماکارونی به صورت کیک

کیک ماکارونی یک از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ایتالیایی است که می توانیم با ماکارونی رشته ای یا شکل دار تهیه کنیم. در صورتی که تمایل دارید ماکارونی را به صورت کیک تهیه کنید می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.