طرز تهیه پیتزا مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پیتزا مرغ خامه ای پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. …

طرز تهیه دمی قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه دمی قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه دمی قورمه سبزی دمی قورمه سبزی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب برنج آبکش و قورمه سبزی باقیمانده از وعده های قبل می توانید …

طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی خوراک مرغ آسیایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه آسیایی است که معمولا به همراه پاستا یا برنج سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه ماکارونی با مرغ

طرز تهیه ماکارونی با مرغ و پنیر طرز تهیه ماکارونی با مرغ و هویج طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سویا طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سیب زمینی طرز تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ و خامه طرز تهیه ماکارونی با مرغ مجلسی طرز تهیه ماکارونی با مرغ دونفره فیلم طرز تهیه ماکارونی با مرغ

ماکارونی با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ۸۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
ماکارونی۵۰۰ گرم

طرز تهیه ماکارونی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی با مرغ ساده ابتدای کار سینه یا ران مرغ را درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم سینه یا ران مرغ درون آب جوش بمانند تا کاملا آب پز شوند.

مرحله دوم

در این مرحله سس ماکارونی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله زمانی که پیاز و ادویه ها کاملا سرخ شدند، رب گوجه فرنگی را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ باز کند.  در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد، ماکارونی را به دو قسمت تقسیم می کنیم، سپس درون قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم ماکارونی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در ادامه پس از گذشت این زمان ماکارونی را درون آبکش می ریزیم و آبکش می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری روغن درون قابلمه می ریزیم و ته دیگ دلخواهمان را درون آن فیکس می کنیم. در ادامه ماکارونی را به سس می افزاییم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مرغ ها را پس از پخت از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله ماکارونی را درون قابلمه می ریزیم، سپس مرغ ها را وسط ماکارونی قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم.

مرحله نهم

در نهایت قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم ماکارونی به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. در آخر ماکارونی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه سالاد فصل سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.