طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه کیک فنجانی کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه چیز کیک پرتقال

طرز تهیه چیز کیک پرتقالی تزیین چیز کیک پرتقالی چیز کیک پرتقالی با پایه کیک چیز کیک پرتقالی بدون فر

چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، در دستور چیز کیک پرتقال ارائه شده است. در این دستور پایه چیز کیک از بیسکوییت آماده است و فقط کافی است در مدت زمان کمی، مایه پنیری آن در فر پخته شود. دستور زیر، چیز کیک به صورت مافین بیان شده است که نیاز به زمان زیادی برای پخت ندارد. روی مایه پنیری نیز از سس پرتقال استفاده شده است که آن هم به راحتی تهیه می شود. این چیز کیک را می توان به عنوان دسر استفاده نمود. علاوه بر آن می توان به عنوان یک نوع شیرینی برای پذیرایی در مهمانی ها یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود.

مواد لازم چیز کیک پرتقال
بیسکوییت پتی بور کاکائویییک و نیم بسته
کره۸۰ گرم
پنیر لبنه۵۰۰ گرم
خامه۲۰۰ میلی لیتر
پودر قند۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
آرد۱ قاشق غذا خوری
نشاسته۱ قاشق غذا خوری
دانه خشخاش۱ قاشق غذا خوری به دلخواه
آب پرتقال تاره۲ لیوان
شکر دانه ریزنصف لیوان
نشاسته۲ قاشق غذا خوری

دستور تهیه چیز کیک پرتقالی

مرحله اول

برای پایه این کیک از بیسکوییت استفاده می کنیم. ابتدای کار بیسکوییت های پتی بور را پودر می کنیم. برای این کار می توان از آسیاب یا هاون دستی استفاده کرد. همچنین می توان بیسکوییت ها را با رنده ریز رنده کرد.

مرحله دوم

در این مرحله کره را هم درون یک کاسه می ریزیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس به بیسکوییت ها اضافه می کنیم. می توان کره و بیسکوییت درسته را درون آسیاب یا مخلوط کن ریخت و آن را آسیاب کرد.

مرحله سوم

قالب مافین را بر می داریم. درون هر قالب یک کاغذ مافین قرار می دهیم. سپس از مخلوط بیسکوییت و کره درون کپسول های مافین می ریزیم و فشار می دهیم تا سفت و منسجم شود. یک کاسه دیگر بر می داریم.

مرحله چهارم

پنیر لبنه و خامه و پودر قند را درون آن می ریزیم و با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه می زنیم تا فرم بگیرد. به مخلوط خامه و پنیر، آرد و نشاسته و وانیل و در صورت تمایل خشخاش اضافه می کنیم. و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس همزن را کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم. مخلوط کردن را انقدر ادامه می دهیم تا مواد یکدستی به وجود آید. مخلوط پنیری را روی پایه بیسکوییت ها می ریزیم.

مرحله ششم

سپس در فر که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار می دهیم تا بپزد. حین پختن می توان سس آن را تهیه کرد. برای این کار، آب پرتقال و نشاسته و شکر دانه ریز را درون یک قابلمه می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با لیسک مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. در ادامه سس را از روی حرارت بر می داریم اما به همزدن ادامه می دهیم تا سس کم کم حرارت خود را از دست دهد و خنک شود.

مرحله هشتم

مافین ها که پخته شد، از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد. برای این که مطمئن شویم چیز کیک ها درون فر پخته شده است، وسط آن باید غلیظ شده باشد. در این صورت پخته شده و نیاز نیست روی آن طلایی شود.

مرحله نهم

این نکته قابل ذکر است که چیز کیک ها کوچک هستند و زمان زیادی برای پخت لازم ندارند و حدود یک ربع ساعت کافی است تا چیز کیک ها بپزد. سپس سس را روی آن می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.