طرز تهیه نان شیر زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه نان شیر زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه نان شیر زعفرانی نان شیر زعفرانی یکی از انواع نان های خوشمزه ایرانی است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر شیرینی دادلی بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه شیرینی زعفرانی خوشمزه و مخصوص عید بدون فر

طرز تهیه شیرینی زعفرانی خوشمزه و مخصوص عید بدون فر

طرز تهیه شیرینی زعفرانی بدون فر شیرینی زعفرانی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه …

طرز تهیه چیز کیک

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با فر یخچالی با بیسکویت پتی بور با پایه کیک فرانسوی با ژله مرحله به مرحله توت فرنگی پنیری موزی با تصویر با ژله بلوبری نیویورکی

چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک یخچالی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکوییت پتی بور۲۵۰ گرم
خامه صبحانه۱ بسته
پنیر خامه ای۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین۱ قاشق مرباخوری
کره۸۰ گرم
پودر قند۲ قاشق غذاخوری
ژله۱ بسته
وانیل۱۰ گرم
آب۲٫۵ لیوان

طرز تهیه چیز کیک

مرحله اول

ابتدا بیسکوییت پتی بور را با غذاساز یا میکسر خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کره را به روش بن ماری با بخار آب روی کتری یا سماور ذوب می کنیم و به بیسکوییت اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا ته قالب را فویل می بندیم و مخلوط بیسکوییت و کره را داخل قالب کمربندی می ریزیم و با پشت لیوان یا قاشق مخلوط بیکوییت و کره را کاملا فشرده می کنیم تا به کف قالب بچسبد، سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

در حین استراحت مخلوط کره و بیسکوییت به سراغ مواد میانی چیز کیک می رویم. برای این منظور پودر ژلاتین را به همراه یک لیوان آب مخلوط می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود سپس کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم

در یک کاسه مناسب خامه را به همراه پنیر خامه ای، وانیل و پودر قند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپسپ مایه ژلاتین را اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا بیسکوییت ها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

سپس مخلوط خامه و پنیر را روی سطح بیسکوییت پخش می کنیم و با یک پشت قاشق سطح خامه را نیز کاملا صاف می کنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. حالا به سراغ آماده شدن ژله می رویم.

مرحله ششم

پودر ژله با رنگ دلخواه رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود. سپس در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا از حرارت بیفتد. پس از اینکه مایع ژله از حرارت افتاد آنرا روی لایه خامه ای چیز کیک می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا مجددا چیز کیک را در یخچال قرار می دهیم تا ژله ببندد. برای تزیین روی چیز کیک هم می توانیم از میوه های فصل استفاده کنیم و زمانی که ژله هنوز نگرفته است میوه های دلخواه خود را داخل ژله فرو کنیم. در آخر چیز کیک را برش می زنیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 تیر 1400
  • منبع :
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.