طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری جنوبی با مرغ تند و تیز xvc jidi shkn d lvy fknvd

ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
قارچ۱۰۰ گرم
پنیر گودا۲ ورق
سس تند۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و آویشنبه مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
روغن و فلفل قرمزبه مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ مرغ بندری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ بندری ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک برش می زنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پاپریکا اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی زیرو رو می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود، سپس با سلفون روی درب کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه حاوی گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت مرغ را به همراه مواد مرینت داخل تابه می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ به طور کامل طعم دار شود. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز خرد شده را به صورت جداگانه با کمی روغن تفت می دهیم تا کاراملی شود، سپس به همراه سس تند و مقداری فلفل قرمز، پودر سیر، زردچوبه، آویشن و فلفل سیاه به تابه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به مدت ۵ دقیقه با هم تفت می دهیم، سپس پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم و انها را به صورت ریز خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبزیجات نرم شوند.

مرحله ششم

در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد به مدت ۱۰ دقیقه به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخت مواد به پایان رسید تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس داخل نان باگت مقداری از مواد ساندویچ می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پنیر گودا را هم خرد می کنیم و روی مواد ساندویچ می ریزیم تا آب شود. در ادامه نان باگت را با خیارشور و مواد دلوخاه خود پر می کنیم و به صورت داغ سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری سیب زمینی سرخ شده هم در ساندویچ قرار دهیم.

نکات پخت ساندویچ مرغ بندری

نان باگت خانگی

نان باگت یکی از انواع نان های مخصوص ساندویچ است که اگر آنرا در منزل با مواد درجه یک درست کنید، می توانید ساندویچ خوشمزه تری سرو کنید. در صورتی که مایل هستید این نان را در منزل درست کنید با آموزش زیر همراه باشید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.