طرز تهیه کرم شکلاتی حرفه ای و براق برای انواع کیک و شیرینی
طرز تهیه کرم شکلاتی
در خیلی از دستورهای کیک و آشپزی ها به کرم شکلاتی بر می خوریم. این کرم خوشمزه نوعی کرم تزیینی خوشمزه است که برای تزیین و زیباسازی انواع کیک و شیرینی استفاده می شود. همچنین از کرم شکلاتی می توان برای روی انواع نان نیز استفاده کرد. اگر کرم را با روغن مایع تهیه کنید قابلیت ماسوره زدن را دارد ولی بعد از مدتی شکل خود را از دست می دهد اما اگر از کره ذوب شده استفاده شود، شکل خود را حفظ می کند و برای تزیین کیک می توان آن را استفاده کرد.
مواد لازم کرم شکلاتی | |
شیر | ۱ پیمانه |
پودر شکر یا قند | ۲ پیمانه |
شیر خشک قنادی | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو تلخ | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
دستور تهیه کرم شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کرم شکلاتی حرفه ای برای تزیین کیک و شیرینی ابتدا شیر را درون مخلوط کن می ریزیم. شکر را هم به آن اضافه می کنیم. در ادامه وانیل هم به آن اضافه می کنیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
سپس شیر خشک و پودر کاکائو را اضافه کرده و مجددا با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست و روان شود. سپس همان طور که مواد در مخلوط کن در حال میکس شدن هستند، کم کم روغن را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کرم را درون یک ظرف شیشه ای در دار می ریزیم. وقتی سرد شود، غلظت آن افزایش پیدا می کند و به غلظت دلخواه می رسد. اگر بخواهیم کرم تلخ داشته باشیم، میزان شکر را کمتر می ریزیم یا مقدار پودر کاکائو را بیشتر می ریزیم.
- منبع :
- img from refida_chocolate