طرز تهیه بریلو، ژله براق خانگی برای تزیین روی کیک و شیرینی
طرز تهیه بریلو
بریلو یک ماده ژله ای است که برای تزیین کیک های با پوشش خامه مورد استفاده قرار می گیرد و می توان آن را در رنگ های مختلف در لوازم قنادی فروشی ها یافت. اما گاهی برای تزیین کیک نیاز داریم و زمانی برای خرید نداریم می توان بریلو خانگی با مواد اندک تهیه کنیم. این نکته قابل ذکر است که بریلو خانگی به شفافی بریلو آماده نیست اما اگر بخواهیم آن را رنگی استفاده کنیم در تزیین ما مشکلی پیش نمی آید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم بریلو | |
آب | ¼ پیمانه |
آب لیمو ترش | ¼ پیمانه |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | یک سوم پیمانه |
دستور تهیه بریلو خانگی
مرحله اول
برای تهیه بریلوی خونگی خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت را با نصف مقدار آبی که در دستور است ( یک هشتم پیمانه از آب ) ، در یک کاسه کوچک با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا حل شود و یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه کوچک برداشته و مابقی آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود. وقتی شروع به حباب زدن کرد، مخلوط نشاسته و آب را اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم.
مرحله سوم
دوباره که شروع به حباب زدن کرد، آبلیمو را نیز اضافه می کنیم. مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. به غلظت دلخواه که رسید از روی حرارت بر می داریم. بعد از اینکه خنک شد با رنگ ژله ای خوراکی، پودر کاکائو و … آن را رنگ می کنیم.
مرحله چهارم
اگر بریلو را برای نوشتن روی خامه در نظر گرفته اید باید غلیظ تر بردارید ولی اگر برای کاور کردن روی کیک استفاده می شود بهتر است از ماست رقیق تر باشد. اگر غلیظ بود می توان با کمی آب آن را رقیق کرد. بریلو را می توان تا چند روز در یخچال نگهداری کرد.
- منبع :
- img from royalynbakery