طرز تهیه دسر نارگیلی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه دسر نارگیلی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه دسر نارگیلی دسر نارگیلی یک دسر ساده با مواد داخل خانه است. این دسر از ژلاتین و شیر تهیه می شود و به خاطر وجود نارگیل، بافت خوبی به دسر …

طرز تهیه محلبی رافائلو یک دسر خوشمزه و مخصوص برای مهمانی ها

طرز تهیه محلبی رافائلو یک دسر خوشمزه و مخصوص برای مهمانی ها

طرز تهیه محلبی رافائلو دسر محلبی رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته و شیر …

طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی معجون خرمایی یکی از انواع معجون های خوشمزه و بسیار مقوی جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه دسر شیر کاکائو

طرز تهیه دسر شیر کاکائو دسر با پودر کاکائو و شیر خوشمزه و مجلسی

شیر کاکائو به عنوان یک نوشیدنی از قدیم مورد توجه افراد زیادی بوده است. دسر شیر کاکائو با همان طعم شیر کاکائو قدیمی می توان به راحتی و با استفاده از خامه و ژلاتین تهیه نمود. این دسر را می توان بعد از غذا یا به عنوان عصرانه سرو کرد. دسر شیر کاکائو را می توان در مهمانی ها و جشن های تولد بخصوص برای کودکان، به علت مقوی و مفید و سالم بودن آن، استفاده نمود.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۳ لیوان
آب سرد½ لیوان
شکر۱ لیوان
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری پُر
خامه صبحانه۱۵۰ گرم

دستور تهیه دسر شیر کاکائو

مرحله اول

برای تهیه دسر شیر کاکائوی خوشمزه و مجلسی ابتدا در یک کاسه کوچک، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم. سپس روی حرارت کتری قرار می دهیم تا دانه های ژلاتین در آب حل شود و محلول شفافی بدست آید.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. شکر و پودر کاکائو را با شیر مخلوط می کنیم. زمانی که شکر حل شد، زیر حرارت را بر می داریم. نیازی نیست که شیر بجوشد.

مرحله سوم

ژلاتین را که به روش بن ماری حل کرده ایم، به شیر اضافه می کنیم. سپس در کی کاسه جدا گانه خامه را با چنگال می زنیم تا نرم شود، سپس به مواد اضافه می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم تا مایع یک دستی بوجود آید.

مرحله چهارم

در این مرحله قالب را به خوبی چرب می کنیم. مواد را داخل قالب ریخته و درون یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار می دهیم تا دسر ببندد. این دسر را می توان با مقداری خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 7 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.