طرز تهیه دسر سیب داغ خوشمزه و مخصوص به صورت فوری

طرز تهیه دسر سیب داغ خوشمزه و مخصوص به صورت فوری

طرز تهیه دسر سیب داغ دسر سیب داغ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی

طرز تهیه کرم بروله یک دسر خوشمزه و لاکچری فرانسوی

طرز تهیه کرم بروله کرم بروله یک دسر فرانسور فوق العاده خوشمزه و معروف است که طرز تهیه راحتی دارد. این دسر تنها با سه ماده تهیه می شود. زرده تخم مرغ …

طرز تهیه دسر کافی جوی و کیندر خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه دسر کافی جوی و کیندر خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه دسر کافی جوی و کیندر دسر کافی جوی و کیندر یکی از انواع دسرهای ساده و بین المللی است که با روش های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی ترکیه , پودینگ شکلاتی با ژله , پودینگ شکلاتی با نشاسته گندم , xvc jidi   ndk a ghjd

پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهای مجلسی در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شکر½ پیمانه
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
شیر۲ و سه چهارم پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری۱قاشق چایخوری

دستور تهیه پودینگ شکلاتی

مرحله اول

ابتدا یک تابه مناسب که لبه دار و نچسب باشد انتخاب می کنیم و شکر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو و مقدار خیلی کمی نمک داخل تابه می ریزیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در ادامه شیر هم دمای محیط را کم کم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. پس از اینکه تمام شیر را به تابه اضافه کردیم، تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله سوم

هم زدن مواد را باید تا زمانی که پودینگ به غلظت مورد نظرمان برسد ادامه دهیم. زمانی که مواد به در جه جوش برسند به دلیل وجود نشاسته ذرت خیلی سریع غلیظ می شوند. پس از این غلظت پودینگ مانند فرنی شد وانیل را اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه دسر رژیمی پودینگ خرما خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

مرحله چهارم

حالا حرارت را ملایمتر می کنیم و در ادامه کره هم دمای محیط را اضافه می کنیم و خیلی سریع با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و  پودینگ را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله پنجم

پودینگ از دسرهایی است که هم به صورت سرد سرو می شود هم به صورت گرم. پس از اینکه پودینگ را در ظرف مورد نظرمان کشیدیم می توانیم برای تزیین آن از پودر کاکائو، شکلات رنده شده و هر چیز دیگری به سلیقه خود استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/leili_lifestyle
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.