طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی با نان سوخاری و خامه

طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی با نان سوخاری و خامه

طرز تهیه تیرامیسو با نان سوخاری تیرامیسو یک دسر اصیل ایتالیایی است که با یک نوع بیسکوییت خاص به نام لیدی فینگر و کرم پنیری تهیه می شود. لیدی فینگرهای موجود در …

طرز تهیه کرم طالبی خوشمزه و مخصوص ژله ای با خامه

طرز تهیه کرم طالبی خوشمزه و مخصوص ژله ای با خامه

طرز تهیه کرم طالبی کرم طالبی یک کرم میوه ای است که با استفاده از پودر ژلاتین تهیه می شود. این دسر از خامه و پوره طالبی تهیه می شود. طالبی یکی …

طرز تهیه معجون بستنی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه معجون بستنی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه معجون بستنی معجون بستنی یک دسر خیلی خوشمزه است که به صورت لایه ای تهیه می شود. لایه اول آن ساندویچ بستنی است. برای تهیه ساندویچ بستنی لازم است نان …

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی ترکیه , پودینگ شکلاتی با ژله , پودینگ شکلاتی با نشاسته گندم , xvc jidi   ndk a ghjd

پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهای مجلسی در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شکر½ پیمانه
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
شیر۲ و سه چهارم پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری۱قاشق چایخوری

دستور تهیه پودینگ شکلاتی

مرحله اول

ابتدا یک تابه مناسب که لبه دار و نچسب باشد انتخاب می کنیم و شکر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو و مقدار خیلی کمی نمک داخل تابه می ریزیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در ادامه شیر هم دمای محیط را کم کم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. پس از اینکه تمام شیر را به تابه اضافه کردیم، تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله سوم

هم زدن مواد را باید تا زمانی که پودینگ به غلظت مورد نظرمان برسد ادامه دهیم. زمانی که مواد به در جه جوش برسند به دلیل وجود نشاسته ذرت خیلی سریع غلیظ می شوند. پس از این غلظت پودینگ مانند فرنی شد وانیل را اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه دسر رژیمی پودینگ خرما خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

مرحله چهارم

حالا حرارت را ملایمتر می کنیم و در ادامه کره هم دمای محیط را اضافه می کنیم و خیلی سریع با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و  پودینگ را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله پنجم

پودینگ از دسرهایی است که هم به صورت سرد سرو می شود هم به صورت گرم. پس از اینکه پودینگ را در ظرف مورد نظرمان کشیدیم می توانیم برای تزیین آن از پودر کاکائو، شکلات رنده شده و هر چیز دیگری به سلیقه خود استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/leili_lifestyle
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.