طرز تهیه باتر میلک

طرز تهیه باتر میلک کاربرد باتر میلک باتر میلک کاله طرز تهیه باترمیلک آشپزخانه کوچک من باتر میلک شف طیبه طرز تهیه باترمیلک با ماست باتر میلک پروبیوتیک

در خیلی از دستورهای کیک و آشپزی ها به باتر میلک بر می خوریم. در خارج از کشور باتر میلک به طور مجزا فروخته می شود اما در ایران ممکن است گیر نیاید. باتر میلک در حقیقت شیر غلیظ شده ترس شبیه ماست یا دوغ است که بعد از کره گیری خامه بدست می آید. باتر میلک برای حفظ رطوبت و مزه کیک استفاده می شود. با توجه به حالت اسیدی باتر میلک، برای هضم بهتر غذا کمک می کند. این روش یک روش سربع برای تولید باترمیلک در خانه است که مواد زیادی لازم ندارد.

مواد لازم باتر میلک
شیر ولرم1 پیمانه
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه باتر میلک

مرحله اول

برای تهیه باتر میلک سالم خانگی ابتدا یک کاسه متوسط برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم. در ادامه سرکه سفید را اضافه کرده و حدود 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط بدون این که آن را بهم بزنیم نگه می داریم.

مرحله دوم

تا شیر ببرد و حالت بریده بریده پیدا کند. حالا آنرا هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس برای دستورهای داخل کیک و غیره مورد استفاده قرار می دهیم. در صورتی که سرکه در دسترس نداشته باشیم می توانیم از آب لیمو ترش استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.