طرز تهیه باتر میلک سالم و خانگی برای تهیه انواع کیک و شیرینی
طرز تهیه باتر میلک
در خیلی از دستورهای کیک و آشپزی ها به باتر میلک بر می خوریم. در خارج از کشور باتر میلک به طور مجزا فروخته می شود اما در ایران ممکن است گیر نیاید. باتر میلک در حقیقت شیر غلیظ شده ترس شبیه ماست یا دوغ است که بعد از کره گیری خامه بدست می آید. باتر میلک برای حفظ رطوبت و مزه کیک استفاده می شود. با توجه به حالت اسیدی باتر میلک، برای هضم بهتر غذا کمک می کند. این روش یک روش سربع برای تولید باترمیلک در خانه است که مواد زیادی لازم ندارد.
مواد لازم باتر میلک | |
شیر ولرم | 1 پیمانه |
سرکه سفید | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه باتر میلک
مرحله اول
برای تهیه باتر میلک سالم خانگی ابتدا یک کاسه متوسط برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم. در ادامه سرکه سفید را اضافه کرده و حدود 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط بدون این که آن را بهم بزنیم نگه می داریم.
مرحله دوم
تا شیر ببرد و حالت بریده بریده پیدا کند. حالا آنرا هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس برای دستورهای داخل کیک و غیره مورد استفاده قرار می دهیم. در صورتی که سرکه در دسترس نداشته باشیم می توانیم از آب لیمو ترش استفاده کنیم.
- منبع :
- img from sara_sweetbakery