طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش مشهدی

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش مشهدی

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی ترشی گوجه فرنگی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه سس سیر خوشمزه و مخصوص به روش سنتی لبنانی

طرز تهیه سس سیر خوشمزه و مخصوص به روش سنتی لبنانی

طرز تهیه سس سیر سس سیر یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این سس خوشمزه اصالتا متعلق به کشور لبنان …

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه به دو روش فوری و هفت ساله

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه به دو روش فوری و هفت ساله

طرز تهیه سیر ترشی سیر ترشی یکی از انواع ترشی های بسیار محبوب و پرمصرف در میان ایرانیان است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه …

طرز تهیه ترشی انار و لبو

طرز تهیه ترشی انار ساده شمالی لبو قرمز در جدول انار خشک xvc jidi jvad hkhv  gf 

ترشی انار و لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه ترشی
چغندر قرمز۱ عدد بزرگ
انار قرمز دون شده۲ لیوان
سرکه قرمزبه مقدار کافی
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه ترشی انار و لبو

مرحله اول

برای تهیه ترشی انار و لبوی مجلسی ابتدا لبو را به همراه ۱ پیمانه آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و اجازه می دهیم بپزد. پس از اینکه لبو کمی نرم شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و پوست لبو را می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله لبو را با رنده درشت رنده می کنیم یا اینکه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه انار دان شده را به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

نکته مهم در مورد انار دون شده این است که حتما لایه های سفید بین انار را باید جدا کنیم. در ادامه مخلوط لبو و انار را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم که روی مواد را بگیرد.

مرحله چهارم

در این مرحله شکر و نمک را اضافه می کنیم و درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هوا وارد شیشه نشود. به جای استفاده از شکر می توانیم زمانی ریختن مواد ترشی در شیشه بین مواد از چند تکه نبات استفاده کنیم.

مرحله پنجم

اضافه کردن نبات یا شکر به این ترشی به دو دلیل می باشد. دلیل اول اینکه این ترشی طعم بسیار ترشی دارد و می تواند باعث افتادن فشار خون شود. دلیل دو اینکه طبع این ترشی سرد است و با اضافه کردن نبات یا شکر آنرا متعادل تر می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه درب ترشی را محکم بستیم، آنرا در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت یک هفته این ترشی آماده مصرف است. بهتر است بعد از هر بار مصرف درب ظرف را محکم ببندیم تا هوا وارد ظرف نشود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 مهر 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.