طرز تهیه ترشی انار و لبو قرمز خوشمزه و مجلسی رستورانی
طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا
طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم، براش …
طرز تهیه خلال پوست پرتقال خشک با کیفیت به روش خانگی
طرز تهیه خلال پوست پرتقال پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العاده ای است که در دستور بعضی کیک ها به عنوان اسانس و برای گرفتن بوی تخم مرغ مورد …
طرز تهیه مربای گل قند خوشمزه و خوشرنگ به روش زنجانی
طرز تهیه مربای گل قند مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای گل قند، …
طرز تهیه ترشی انار و لبو
ترشی انار و لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه ترشی | |
چغندر قرمز | ۱ عدد بزرگ |
انار قرمز دون شده | ۲ لیوان |
سرکه قرمز | به مقدار کافی |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه ترشی انار و لبو
مرحله اول
برای تهیه ترشی انار و لبوی مجلسی ابتدا لبو را به همراه ۱ پیمانه آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و اجازه می دهیم بپزد. پس از اینکه لبو کمی نرم شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و پوست لبو را می گیریم.
مرحله دوم
در این مرحله لبو را با رنده درشت رنده می کنیم یا اینکه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه انار دان شده را به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله سوم
نکته مهم در مورد انار دون شده این است که حتما لایه های سفید بین انار را باید جدا کنیم. در ادامه مخلوط لبو و انار را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم که روی مواد را بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله شکر و نمک را اضافه می کنیم و درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هوا وارد شیشه نشود. به جای استفاده از شکر می توانیم زمانی ریختن مواد ترشی در شیشه بین مواد از چند تکه نبات استفاده کنیم.
مرحله پنجم
اضافه کردن نبات یا شکر به این ترشی به دو دلیل می باشد. دلیل اول اینکه این ترشی طعم بسیار ترشی دارد و می تواند باعث افتادن فشار خون شود. دلیل دو اینکه طبع این ترشی سرد است و با اضافه کردن نبات یا شکر آنرا متعادل تر می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه درب ترشی را محکم بستیم، آنرا در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود. پس از گذشت یک هفته این ترشی آماده مصرف است. بهتر است بعد از هر بار مصرف درب ظرف را محکم ببندیم تا هوا وارد ظرف نشود.
- منبع :
- img from mahsolat.khanegi.titil