طرز تهیه مرغ پاییزی

طرز تهیه مرغ پاییزی با ترشک و آب انار xvc jidi lvy hddcd

مرغ پاییزی که با نام مرغ با سس ترشک انار هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است. این غذای خوشمزه که ظاهری بسیار شیک و لاکچری دارد را می توانید برای شب یلدا سرو کنید. طعم این غذا کمی ترش است و کسانی که غذاهای با طعم ترش را می پسندند، حتما این مرغ خوشمزه را امتحان کنند. طعم این غذای خوشمزه شباهت هایی هم به غذای معروف شمالی یعنی اکبر جوجه دارد. نکته مهم در مورد تهیه این غذا این است که بهتر است برای تهیه آن از مرغ کوچک باید استفاده کنیم تا طعم خوشمزه تری را تجربه کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ4 تکه
آب انار3 لیوان
دانه انار1 لیوان
شکر1 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری
پیاز2 عدد بزرگ
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ پاییزی

مرحله اول

برای تهیه مرغ پاییزی مجلسی ابتدا آب انار و دانه های انار را داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سس انار جوش بیاید. در ادامه شکر را اضافه می کنیم و طعم سس را می چشیم.

مرحله دوم

در صورتی که تمایل داشته باشیم سس طعمی ملس تر داشته باشد می توانیم مقدار شکر را بیشتر کنیم. در ادامه کره را به صورت سرد به سس انار اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل ذوب شود.

مرحله سوم

در همین حین پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک ظرف مناسب فر می ریزیم. در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی پیازها می ریزیم و با دست ترکیب می کنیم تا پیازها طعم دار شوند.

مرحله چهارم

سپس پیازها را به صورت یکدست در کف ظرف پخش می کنیم و تکه های مرغ را روی پیازها قرار می دهیم.حالا روی مرغ هم کمی نمک و ادویه می پاشیم و با دست ماساژ می دهیم، سپس چند قاشق از سس انار روی تکه های مرغ می ریزیم.

مرحله پنجم

در ادامه فر را با دمای 200 درجه روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. حالا ظرف حاوی گوشت مرغ را در فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت و نیم در فرهای مختلف ممکن زمان ببرد.

مرحله ششم

حالا حرارت زیر سس انار را کم می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم غلیظ شود. پس از اینکه سس به خوبی غلیظ شد آب لیمو ترش را صاف می کنیم، سپس به سس اضافه کرده و کمی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه پخت مرغ به پایان رسید، آنرا از فر خارج می کنیم، سپس نیمی از سس غلیظ شده را روی مرغ می ریزیم و مجددا ظرف را در فر قرار می دهیم. حالا گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی مرغ طلایی شود.

مرحله هشتم

هنگام روشن کردن گریل باید کاملا مراقب غذا باشیم، چون دانه های انار خیلی سریع می سوزند. پس از اینکه مرغ خوشرنگ شد، آنرا از فر خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس انار و برنج سرو می کنیم.

نکات پخت مرغ پاییزی

ملایم تر کردن طعم غذا

در صورتی که تمایل داشته باشیم این غذای خوشمزه را با طعمی ملس تر درست کنیم و طعم ترش آنرا کمتر کنیم، بهتر است مقدار شکری که به آب انار اضافه می کنیم را بیشتر کنیم. راه حل دیگر این است که از نارهایی با طعم شیرین تر استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.