طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه ناگت گیاهی خوشمزه و سالم به روش رستورانی
طرز تهیه ناگت گیاهی ناگت گیاهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه فطایر پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش عربی
طرز تهیه فطایر پیتزایی فطایر یک نوع نان حجیم است که با مواد مختلف پر می شود. در فطایر پیتزایی از مواد پیتزا داخل و روی نان را پر می کنند. این …
طرز تهیه ترش واش خوشمزه و مخصوص به روش سنتی شمالی
طرز تهیه ترش واش ترش واش یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت ان متعلق به استان گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …
طرز تهیه بورانی بادمجان
بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان قلمی | ۳ عدد |
ماست چکیده | ۱ کاسه |
سیر | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۱ استکان |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری | برای تزیین |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت بورانی بادمجان
مرحله اول
برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی زغال یا اجاق گاز کبابی می کنیم و در سینی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست و بادمجان های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
مرحله سوم
می توانید مواد را داخل پارچ میکسر بریزید تا بورانی شما پوره شود و یا به همین شکل آماده کنید . برای روی بورانی نیز تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و بلافاصله گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس گردو را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه به خوبی تفت می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را نیز در آخر روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و برای تزئین روی سالاد نیز جعفری می ریزیم.نوش جان
- منبع :
- img from lezizsofralar