طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان سرخ شده با گوشت افغانی خوشمزه ترین گیلانی کرمانشاهی با گوجه xvc jidi  f vhkd fhnl hk

بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی۳ عدد
ماست چکیده۱ کاسه
سیر۲ حبه
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو۱ استکان
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
جعفریبرای تزیین
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت بورانی بادمجان

مرحله اول

برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی  ابتدا بادمجان ها را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی زغال یا اجاق گاز کبابی می کنیم و در سینی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست و بادمجان های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم.

مرحله سوم

می توانید مواد را داخل پارچ میکسر بریزید تا بورانی شما پوره شود و یا به همین شکل آماده کنید . برای روی بورانی نیز تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و بلافاصله گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس گردو را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه به خوبی تفت می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را نیز در آخر روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و برای تزئین روی سالاد نیز جعفری می ریزیم.نوش جان

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 21 آبان 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.