طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کباب برگ کباب برگ یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سالاد مرغ و هویج خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد مرغ و هویج خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد مرغ و هویج سالاد مرغ و هویج یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سالاد ظاهری مجلسی …

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که در کشورمان بسیار مرسوم است و باعث مجلسی تر شدن برنج می شود. برنج را به روش …

طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان سرخ شده با گوشت افغانی خوشمزه ترین گیلانی کرمانشاهی با گوجه xvc jidi  f vhkd fhnl hk

بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی۳ عدد
ماست چکیده۱ کاسه
سیر۲ حبه
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو۱ استکان
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
جعفریبرای تزیین
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت بورانی بادمجان

مرحله اول

برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی  ابتدا بادمجان ها را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم و روی زغال یا اجاق گاز کبابی می کنیم و در سینی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست و بادمجان های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم.

مرحله سوم

می توانید مواد را داخل پارچ میکسر بریزید تا بورانی شما پوره شود و یا به همین شکل آماده کنید . برای روی بورانی نیز تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و بلافاصله گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس گردو را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه به خوبی تفت می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را نیز در آخر روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و برای تزئین روی سالاد نیز جعفری می ریزیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.