طرز تهیه بورانی کدو سبز خوشمزه و مخصوص به روش رژیمی
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهتهایی به …
طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین
طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایدهها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیهی سالم اهمیت میدهند. ورزشکاران و افرادی که به …
طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویهها مخلوط میکنیم. تکههای مرغ را با مواد طعمدهنده …
طرز تهیه بورانی کدو سبز
بورانی کدو سبز یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه رژیمی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۳ عدد |
ماست | ۱٫۵ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
شوید خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور تهیه بورانی کدو سبز
مرحله اول
برای تهیه بورانی کدو سبز رژیمی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز تغییر رنگ دهد و طلایی شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله تفت دادن را چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیرها را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرشان بلند شود.
مرحله سوم
در این مرحله کدو سبزها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. کدوها را چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کدو سبزها خنک شوند.
مرحله چهارم
حالا کدو سبزها را له می کنیم یا اینکه داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه کدو سبزهای له شده را به همراه ماست داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله شوید خشک را اضافه می کنیم و نمک بورانی را اندازه می کنیم. در صورتی که شوید خشک در دسترس نداشته باشیم می توانیم از شوید تازه هم استفاده کنیم. بورانی را تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد.
- منبع :
- img from cooking_art_home