طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی ساده به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی شیرینی توپک نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که برای پذیرایی در مهمانی های خاص بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه بارک شکلاتی حرفه ای خوشمزه و مخصوص با انار

طرز تهیه بارک شکلاتی حرفه ای خوشمزه و مخصوص با انار

طرز تهیه بارک شکلاتی بارک شکلاتی یه مدل شیرینی معروف تو دنیاست که قسمت اصلیش رو شکلات تشکیل میده و بنا به ذائقه میشه مواد دیگه ای هم بهش اضافه کرد. مواد …

طرز تهیه کیک با رویه بادام مجلسی با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک با رویه بادام مجلسی با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک با رویه بادام کیک با رویه بادام یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه بیسکوییت جو و شوید

طرز تهیه بیسکویت جو پرک رژیمی با شهد انگور دوسر رژیمی جوین خواص  سبوس دار ستاک xvc jidi fds  dj  

بیسکوییت جو و شوید یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکوییت جو و شوید
آرد جو۲۰۰ گرم
سبوس گندم۵۰ گرم
کره۱۳۰ گرم
پودر قند۵۰ گرم
شیره خرما۳ قاشق غذاخوری
شیر۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
وانیل¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شوید خشکبه مقدار کافی

دستور تهیه بیسکویت جو و شوید

مرحله اول

برای تهیه بیسکوییت جو و شوید خوشمزه ابتدا آرد جو را به همراه سبوس گندم، پودر قند،نمک و بکینگ پودر با هم مخلوط می کنیم، سپس داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا مواد خشک به طور کامل یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کره سرد را از یخچال خارج می کنیم، سپس به تکه های کوچک تبدیل می کنیم و به مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا مجددا چند پالس می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند و حالتی شبیه به خرده نان پیداکنند.

مرحله سوم

حالا شیره را اضافه می کنیم و در حین مخلوط کردن شیره، شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست جمع شود.در صورتی که مخلوط کن در دسترس نداشته باشیم می توانیم با چنگال مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن خمیر کاملا گرم شود. در ادامه زیر و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم، سپس آنرا با وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پلاستیک روی خمیر را بر می داریم و آنرا با کاتر گرد به قطر حدودا ۵ سانتی متر قالب می زنیم. در ادامه سینی فر را با روغن چرب می کنیم یا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس بیسکویت های قالب زده را داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله روی بیسکوییت ها را با سیخ چوبی طرح می اندازیم، سپس به مقدار دلخواه شوید خشک روی خمیر ها می پاشیم. حالا سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بیسکوییت ها بپزند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 آبان 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.