طرز تهیه نان سیمیت پوآچای خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان سیمیت پوآچای خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه نان سیمیت پوآچای نان سیمیت یک نان سنتی ترکی است که از نوع نان های حجیم می باشد و در فر تهیه می شود. این نان به عنوان یک میان …

طرز تهیه نان زیتون خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان زیتون خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان زیتون نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …

طرز تهیه نان لبنانی خوشمزه و ساده تابه ای بدون فر در منزل

طرز تهیه نان لبنانی خوشمزه و ساده تابه ای بدون فر در منزل

طرز تهیه نان لبنانی نان لبنانی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه بیسکوییت جو و شوید

طرز تهیه بیسکویت جو پرک رژیمی با شهد انگور دوسر رژیمی جوین خواص  سبوس دار ستاک xvc jidi fds  dj  

بیسکوییت جو و شوید یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکوییت جو و شوید
آرد جو۲۰۰ گرم
سبوس گندم۵۰ گرم
کره۱۳۰ گرم
پودر قند۵۰ گرم
شیره خرما۳ قاشق غذاخوری
شیر۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
وانیل¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شوید خشکبه مقدار کافی

دستور تهیه بیسکویت جو و شوید

مرحله اول

برای تهیه بیسکوییت جو و شوید خوشمزه ابتدا آرد جو را به همراه سبوس گندم، پودر قند،نمک و بکینگ پودر با هم مخلوط می کنیم، سپس داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا مواد خشک به طور کامل یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کره سرد را از یخچال خارج می کنیم، سپس به تکه های کوچک تبدیل می کنیم و به مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا مجددا چند پالس می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند و حالتی شبیه به خرده نان پیداکنند.

مرحله سوم

حالا شیره را اضافه می کنیم و در حین مخلوط کردن شیره، شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست جمع شود.در صورتی که مخلوط کن در دسترس نداشته باشیم می توانیم با چنگال مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن خمیر کاملا گرم شود. در ادامه زیر و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم، سپس آنرا با وردنه به صورت یکدست با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پلاستیک روی خمیر را بر می داریم و آنرا با کاتر گرد به قطر حدودا ۵ سانتی متر قالب می زنیم. در ادامه سینی فر را با روغن چرب می کنیم یا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس بیسکویت های قالب زده را داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله روی بیسکوییت ها را با سیخ چوبی طرح می اندازیم، سپس به مقدار دلخواه شوید خشک روی خمیر ها می پاشیم. حالا سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بیسکوییت ها بپزند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.