طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی

طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی شکلاتی ساده رژیمی با آرد گندم xvc jidi fds   ddj shri xghdd

بیسکوییت ساقه طلایی یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه ایرانی است که با طعم های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکوییت ساقه طلایی
آرد سبوس دار۲ پیمانه
پودر سبوس۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
پودر قنددو سوم پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس
پودر زنجبیلنوک قاشق چایخوری
شیر¼ پیمانه

دستور پخت بیسکوییت ساقه طلایی

مرحله اول

برای تهیه بیسکوییت ساقه طلایی سبوس دار ابتدا ۱ قاشق غذاخوری از آرد را بر می داریم و به جای آن ۲ قاشق غذاخوری پودر سبوس را اضافه می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط آرد را داخل مخلوط کن می ریزیم، سپس پودر قند را به همراه نمک، وانیل و زنجبیل اضافه می کنیم و کمی میکس می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا کره را به صورت سرد خرد می کنیم و به مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را به اندازه ای میکس می کنیم که حالتی شبیه به شن ریزه پیدا کنند. در صورتی که مخلوط کن در دسترس نداشته باشیم می توانیم مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزیم و با چنگال مخلوط کنیم تا حالت شن ریزه پیدا کند.

مرحله چهارم

پس از اینکه کره با دیگر مواد یکدست شدف شیر را کم کم اضافه می کنیم و میکس می کنیم تا خمیر جمع شود. ممکن است نیاز نباشد تمام شیر را اضافه کنیم. در پایان باید خمیری یکدست داشته باشیم که نه شل باشد نه خیلی سفت.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی یا روغن جدا کننده کیک پوشش می دهیم. حالا در زیر و روی خمیر نایلون قرار می دهیم و انرا به صورت یکدست با وردنه پهن می کنیم.

مرحله ششم

قطر خمیر باید به صورت یکدست نیم سانتی متر باشد. پس از اینکه خمیر را باز کردیم، نایلون رویی را کنار ی گذاریم و خمیر را با کاتر گرد قالب می زنیم. در ادامه خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر می چینیم و با سیخ چوبی سوراخ می کنیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را در فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند و تغییر رنگ دهند. پس از اینکه پخت بیسکوییت به پایان رسید، انها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس داخل یخچال نگهداری می کنیم.

نکات پخت بیسکوییت ساقه طلایی

به روغن افتادن خمیر

یکی از بزرگترین مشکلاتی که در تهیه این بیسکوییت وجود دارد این است که ممکن است خمیر به روغن بیفتد. برای جلوگیری از این مشکل حتما آرد را به همراه شیر و کره در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شوند، سپس شروع به اماده سازی خمیر می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.