طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی خانگی و خوشمزه با آرد گندم
طرز تهیه کیک خیس خامه ای خوشمزه و مخصوص قنادی
طرز تهیه کیک خیس خامه ای کیک خیس خامه ای از یک کیک ساده و کاکائویی تشکیل شده است که بین آن را با خامه یا مخلوط خامه و موز یا شکلات، …
طرز تهیه شکلات انار لاکچری و خوشمزه مخصوص شب یلدا
طرز تهیه شکلات انار شکلات انار یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که خیلی راحت می توانمی آنرا در منزل درست کنیم. این شکلات خوشمزه چون با انار درست …
طرز تهیه رولت کاپوچینو خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه رولت کاپوچینو رولت یکی از انواع شیرینی های تر محسوب می شود که طرفداران زیادی دارد. رولت معمولا از یک لایه کیک و یک لایه خامه تشکیل شده است که …
طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی
بیسکوییت ساقه طلایی یکی از انواع بیسکوییت های خوشمزه ایرانی است که با طعم های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم بیسکوییت ساقه طلایی | |
آرد سبوس دار | ۲ پیمانه |
پودر سبوس | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | دو سوم پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ پنس |
پودر زنجبیل | نوک قاشق چایخوری |
شیر | ¼ پیمانه |
دستور پخت بیسکوییت ساقه طلایی
مرحله اول
برای تهیه بیسکوییت ساقه طلایی سبوس دار ابتدا ۱ قاشق غذاخوری از آرد را بر می داریم و به جای آن ۲ قاشق غذاخوری پودر سبوس را اضافه می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط آرد را داخل مخلوط کن می ریزیم، سپس پودر قند را به همراه نمک، وانیل و زنجبیل اضافه می کنیم و کمی میکس می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا کره را به صورت سرد خرد می کنیم و به مخلوط کن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را به اندازه ای میکس می کنیم که حالتی شبیه به شن ریزه پیدا کنند. در صورتی که مخلوط کن در دسترس نداشته باشیم می توانیم مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزیم و با چنگال مخلوط کنیم تا حالت شن ریزه پیدا کند.
مرحله چهارم
پس از اینکه کره با دیگر مواد یکدست شدف شیر را کم کم اضافه می کنیم و میکس می کنیم تا خمیر جمع شود. ممکن است نیاز نباشد تمام شیر را اضافه کنیم. در پایان باید خمیری یکدست داشته باشیم که نه شل باشد نه خیلی سفت.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی یا روغن جدا کننده کیک پوشش می دهیم. حالا در زیر و روی خمیر نایلون قرار می دهیم و انرا به صورت یکدست با وردنه پهن می کنیم.
مرحله ششم
قطر خمیر باید به صورت یکدست نیم سانتی متر باشد. پس از اینکه خمیر را باز کردیم، نایلون رویی را کنار ی گذاریم و خمیر را با کاتر گرد قالب می زنیم. در ادامه خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر می چینیم و با سیخ چوبی سوراخ می کنیم.
مرحله هفتم
حالا قالب را در فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند و تغییر رنگ دهند. پس از اینکه پخت بیسکوییت به پایان رسید، انها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس داخل یخچال نگهداری می کنیم.
نکات پخت بیسکوییت ساقه طلایی
به روغن افتادن خمیر
یکی از بزرگترین مشکلاتی که در تهیه این بیسکوییت وجود دارد این است که ممکن است خمیر به روغن بیفتد. برای جلوگیری از این مشکل حتما آرد را به همراه شیر و کره در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شوند، سپس شروع به اماده سازی خمیر می کنیم.
- منبع :
- img from shur_o_shirin