طرز تهیه کوکو پیتزایی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی مرغ پیتزایی با پنیر پیتزا نی نی سایت کتلت پیتزایی  jgj  djchdd

کوکو پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
آرد سفید۱ پیمانه
آب¾ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
پنیر پیتزا½ پیمانه
سینه مرغ½ سینه
فلفل دلمه ای رنگی۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و آویشنبه مقدار کافی

دستور پخت کوکو پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی پیتزایی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری آب، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید و مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه روغن ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه مرغ ریش ریش شده به دیگر مواد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم و پس از ترکیب کردن با بکینگ پودر به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس مایه کوکو را به صورت یکدست داخل ظرف می ریزیم و روی آنرا ضاف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده را به صورت یکدست روی مایه کوکو می ریزیم و ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کوکو بپزد. البته اگر ظرف مان گود باشد ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کوکو فرومی کنیم و در صورتی که کوکو پخته بود آنرا از فر خارج می کنیم. در ادامه کوکو را به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم و پس از برش زدن به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.