طرز تهیه کوکو پیتزایی در فر و تابه، بسیار آسان و فوری!
طرز تهیه کوکو پیتزایی
برای طرز تهیه کوکوی پیتزایی، ابتدا سینه مرغ را با زردچوبه، نمک و فلفل میپزیم و پس از پخت، آن را ریش ریش میکنیم. در ادامه، تخم مرغ را با روغن، نمک، فلفل و آویشن مخلوط کرده و مرغ ریش ریش شده را به همراه پنیر پیتزا اضافه میکنیم.
آرد و بکینگ پودر را نیز الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مایه کوکو را در ظرف چرب شده میریزیم، سپس فلفل دلمهای رنگی روی آن میریزیم و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر میپزیم.
برای پخت در تابه، مایه کوکو را در تابهای را با کمی روغن گرم میکنیم و هر دو سمت کوکو را درون تابه سرخ میکنیم، برای مشاهده «آموزش آشپزی» کامل و مرحله به مرحله «طرز تهیه کوکوی پیتزایی» در ادامه با «سایت چی شی» همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
آب | ¾ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ½ پیمانه |
سینه مرغ | ½ سینه کامل |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آویشن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکو پیتزایی
فهرست محتوا
- 1 مرحله ۱: پخت مرغ با ادویهجات
- 2 مرحله ۲: تهیه مخلوط تخم مرغ و ادویهجات
- 3 مرحله ۳: اضافه کردن پنیر و آرد به مخلوط
- 4 مرحله ۴: آمادهسازی قالب و فر
- 5 مرحله ۵: اضافه کردن فلفل دلمهای و پخت
- 6 مرحله ۶: بررسی پخت و سرو کوکو
- 7 مرحله ۷: پخت کوکو در تابه به جای فر
- 8 مرحله ۸: برگرداندن و پخت سمت دیگر کوکو
- 9 تنوع در مواد اولیه کوکوی پیتزایی
- 10 شاید دوست داشته باشید!
مرحله ۱: پخت مرغ با ادویهجات
برای تهیه کوکوی پیتزایی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری آب، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید و مرغ به طور کامل بپزد.
مرحله ۲: تهیه مخلوط تخم مرغ و ادویهجات
پس از اینکه مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه روغن ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم.
مرحله ۳: اضافه کردن پنیر و آرد به مخلوط
در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه مرغ ریش ریش شده به دیگر مواد اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم و پس از ترکیب کردن با بکینگ پودر به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ۴: آمادهسازی قالب و فر
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس مایه کوکو را به صورت یکدست داخل ظرف می ریزیم و روی آنرا ضاف می کنیم.
مرحله ۵: اضافه کردن فلفل دلمهای و پخت
در این مرحله فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده را به صورت یکدست روی مایه کوکو می ریزیم و ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کوکو بپزد. البته اگر ظرف مان گود باشد ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشیم.
مرحله ۶: بررسی پخت و سرو کوکو
پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کوکو فرومی کنیم و در صورتی که کوکو پخته بود آنرا از فر خارج می کنیم. در ادامه کوکو را به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم و پس از برش زدن به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مرحله ۷: پخت کوکو در تابه به جای فر
تابهای نچسب را با کمی روغن گرم کنید و مایه کوکو را به آرامی درون آن بریزید. فلفل دلمهای را روی سطح کوکو بریزید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو به آرامی و یکنواخت بپزد. مدت زمان پخت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برآورد میشود.
مرحله ۸: برگرداندن و پخت سمت دیگر کوکو
پس از اینکه یک سمت کوکو پخت، با استفاده از یک درپوش یا بشقاب بزرگ، کوکو را برگردانید و سمت دیگر را نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. پس از اینکه هر دو طرف کوکو به خوبی پخته شد، آن را در ظرف سرو قرار دهید و به دلخواه با سس همراه کنید.
تنوع در مواد اولیه کوکوی پیتزایی
در تهیه کوکوی پیتزایی، گزینههای متنوعی برای استفاده به جای مرغ وجود دارد. یکی از این گزینهها استفاده از سوسیس و کالباس است که طعم جدید و متفاوتی به کوکو میبخشد. برای استفاده از این مواد، کافی است سوسیس یا کالباس را به اندازههای دلخواه برش دهید و در مراحل اولیه پخت، به جای مرغ ریش ریش شده، از آنها استفاده کنید. این تغییر ساده، طعم و بافت کوکو را متحول میکند و گزینهای عالی برای کسانی است که به دنبال تجربه طعمهای متفاوت در آشپزی هستند.