خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!
خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینهای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دستوپنجه نرم میکنند. این میوه شگفتانگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …
طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور …
طرز تهیه حلوای اوماج خوشمزه و مجلسی به روش آذربایجان شرقی
طرز تهیه حلوای اوماج حلوای اوماج یا اوماج حالواسی یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان آذربایجان شرقی می باشد، برای مشاهده این آموزش …
طرز تهیه کوکو ذرت خوشمزه با پنیر پیتزا به روش فرانسوی
طرز تهیه کوکو ذرت
کوکوی ذرت یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فوری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی و قارچ به روش مجلسی مازندرانی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت | ۲ پیمانه |
آرد سفید | ۱ و ½ پیمانه |
پنیر پیتزا | ½ پیمانه |
پیازچه | یک سوم پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و پاپریکا | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو ذرت
مرحله اول
ابتدا آرد را داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم، سپس پیازچه را خرد می کنیم و به همراه شیر به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ذرت را اضافه می کنیم، برای تهیه این کوکو می توانیم از کنسرو ذرت استفاده کنیم یا اینکه خودمان ذرت را به صورت آبپز به همراه کمی نمک بپزیم و پس از آبکشی به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا تمام مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد کوکو به خوبی ترکیب شدند یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل تابه می ریزیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو بر می داریم و داخل روغن داخل می ریزیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه کوکو سویا خوشمزه و مجلسی به روش رژیمی
مرحله چهارم
مایه این کوکو کمی شل است و نمی شود آنرا با دست حالت داد، به همین دلیل باید از قاشق برای ریختن مایه کوکو در تابه استفاده کنیم. پس از اینکه مایه کوکو را داخل تابه ریختیم صبر می کنیم تا اطراف ان طلایی شود.
مرحله پنجم
سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. پس از اینکه کوکوها سرخ شد انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان خانگی تازه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from balancenutrition.in