طرز تهیه سالاد هاوایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد هاوایی

طرز تهیه سالاد هاوایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

سالاد هاوایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ½ سینه مرغ
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
کرفس۱ شاخه
آناناس½ آناناس
هویج۱ عدد
نخود فرنگی½ پیمانه
ذرت½ پیمانه
سس مایونز¼ پیمانه
خامه صبحانه۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد هاوایی

مرحله اول

برای تهیه سالاد هاوایی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز، سیر و کرفس را خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، اجازه می دهیم خنک شود، سپس آنرا از قابلمه خارج می کنیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا بدون آسیب زدن به پوست آناناس، گوشت میوه را خارج می کنیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه هویج را نیز به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی آناناس اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه نخود فرنگی و ذرت آبپز شده را به همراه گوشت مرغ اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا مواد سالاد را درون پوست آناناس می ریزیم و به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم.

مرحله پنجم

برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه خامه صبحانه، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در صورت تمایل می توانیم یک حبه سیر رنده شده هم به سس اضافه کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه سس آماده شد، آنرا روی مواد سالاد می ریزیم و با سالاد ترکیب می کنیم. در ادامه روی سالاد را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد کاملا خنک شودف سپس سالاد را سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 14 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.