طرز تهیه سالاد هاوایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد هاوایی
سالاد هاوایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ½ سینه مرغ |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کرفس | ۱ شاخه |
آناناس | ½ آناناس |
هویج | ۱ عدد |
نخود فرنگی | ½ پیمانه |
ذرت | ½ پیمانه |
سس مایونز | ¼ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲ قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد هاوایی
مرحله اول
برای تهیه سالاد هاوایی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز، سیر و کرفس را خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، اجازه می دهیم خنک شود، سپس آنرا از قابلمه خارج می کنیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا بدون آسیب زدن به پوست آناناس، گوشت میوه را خارج می کنیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه هویج را نیز به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی آناناس اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه نخود فرنگی و ذرت آبپز شده را به همراه گوشت مرغ اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا مواد سالاد را درون پوست آناناس می ریزیم و به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم.
مرحله پنجم
برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه خامه صبحانه، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در صورت تمایل می توانیم یک حبه سیر رنده شده هم به سس اضافه کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه سس آماده شد، آنرا روی مواد سالاد می ریزیم و با سالاد ترکیب می کنیم. در ادامه روی سالاد را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد کاملا خنک شودف سپس سالاد را سرو می کنیم.
- منبع :
- img from masoudaghili