طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد ذرت
سالاد ذرت یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رستورانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد میوه زمستانی یا تابستانی با سس مخصوص
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کنسرو ذرت | ۱٫۵ پیمانه |
ماست پرچرب | ½ پیمانه |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق چایخوری |
شوید خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
خیار | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد ذرت
مرحله اول
ابتدا خیارها را پست می گیریم، سپس به صورت ریز مانند سالاد شیرازی خرد می کنیم و داخل ظرف سالادخوری می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی های را نیز مانند خیار ها به صورت ریز خرد کرده و به ظرف سالاد خوری اضافه می کنیم.
مرحله دوم
برای ذرت این سالاد می توانیم ذرت خام را به صورت آبپز با نمک بپزیم و اضافه کنیم یا اینکه از کنسروهای آماده استفاده کنیم. در ادامه ذرت را به ظرف سالاد خوری اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
برای تهیه سس سالاد ماست را به همراه سس مایونز داخل یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه شوید خشک، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را میکس می کنیم تا یکدست شوند.
همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد کینوا خوشمزه و مخصوص مکزیکی با سبزیجات تازه
مرحله چهارم
در آخر عسل (اگر عسل در دسترس نبود از شکر استفاده کنید) را اضافه می کنیم و پس از اینکه سس اماده شد انرا روی مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم. در پایان سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب سالاد شود.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_khebreha