طرز تهیه رشته پلو حرفه ای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رشته پلو حرفه ای مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رشته پلو رشته پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی …

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و سالم با گوشت مرغ و آرد ذرت

طرز تهیه کالباس خانگی کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سالاد ذرت

طرز تهیه سالاد ذرت و سیب زمینی , دستور تهیه سالاد ذرت مکزیکی با مرغ و سوسیس

سالاد ذرت یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رستورانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد میوه زمستانی یا تابستانی با سس مخصوص

مواد لازم برای ۴ نفر
کنسرو ذرت۱٫۵ پیمانه
ماست پرچرب½ پیمانه
سس مایونز۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق چایخوری
شوید خشک۲ قاشق غذاخوری
خیار۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد ذرت

مرحله اول

ابتدا خیارها را پست می گیریم، سپس به صورت ریز مانند سالاد شیرازی خرد می کنیم و داخل ظرف سالادخوری می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی های را نیز مانند خیار ها به صورت ریز خرد کرده و به ظرف سالاد خوری اضافه می کنیم.

مرحله دوم

برای ذرت این سالاد می توانیم ذرت خام را به صورت آبپز با نمک بپزیم و اضافه کنیم یا اینکه از کنسروهای آماده استفاده کنیم. در ادامه ذرت را به ظرف سالاد خوری اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

برای تهیه سس سالاد ماست را به همراه سس مایونز داخل یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه شوید خشک، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را میکس می کنیم تا یکدست شوند.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد کینوا خوشمزه و مخصوص مکزیکی با سبزیجات تازه

مرحله چهارم

در آخر عسل (اگر عسل در دسترس نبود از شکر استفاده کنید) را اضافه می کنیم و پس از اینکه سس اماده شد انرا روی مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم. در پایان سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب سالاد شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_khebreha
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.