طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه پاستا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا پاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه مانند لازانیا اصالتی ایتالیایی …

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می …

طرز تهیه سالاد ایچ

طرز تهیه سالاد ایچ با بلغور گندم ارمنستان ارمنی

سالاد ایچ یکی از انواع سالادهای خوشمزه ارمنی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۱ حبه
گوجه فرنگی۵۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای½ فلفل
بلغور گندم½ لیوان
آب½ لیوان
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
پیازچه۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد ایچ ارمنی

مرحله اول

برای تهیه سالاد ایچ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن زیتون داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس کمی نمک و فلفل سیاه تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تفت دادن را تا زمانی که ادویه ها و پیاز یکدست شوند ادامه می دهیم، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. به دلیل اینکه سیر سریع می سوزد آنرا فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، پس از اینکه فلفل دلمه ای نرم شد، گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه سس گوجه فرنگی و بلغور گندم که از قبل خیسانده ایم به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا ۱ یا نصف لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سالاد با حرارت بسیار ملایم بپزند. پس از اینکه مواد سالاد به طور کامل پختند و آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا سالاد هم دمای محیط شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه سالاد با دمای محیط هماهنگ شد، جعفری و پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم و به سالاد اضافه می کنیم. در ادامه سالاد را داخل ظرف سرو می ریزیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا روی کاسه حاوی سالاد را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم تا سالاد کاملا خنک شود و جا بیفتد. پس از اینکه سالاد خنک شد، آنرا با سبزیجات معطر تزیین می کنیم و به صورت خنک سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.