طرز تهیه سالاد پیازچه

طرز تهیه سالاد پیازچه دو نفره شوید سیب زمینی مجلسی با مرغ جعفری XVC JIDI shghn dhc i

سالاد پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد
پیازچه۶ عدد
خیارشور۴ عدد بزرگ
کرفس (اختیاری)۱ ساقه
شوید تازه۲ شاخه
سس مایونز۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد پیازچه

مرحله اول

برای تهیه سالاد پیازچه مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید و سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی های آبپز شده را پوشت می گیریم، سپس به صورت مربعی خرد می کنیم و داخل کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه خیارشور و کرفس را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا شوید و پیازچه را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه سالاد می افزاییم. برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه جداگانه مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این سالاد به دلیل وجود پیازچه کمی طعم تندی دارد و نیاز نیست مقدار زیادی فلفل سیاه اضافه کنید. پس از اینکه سس یکدست شد، انرا به مواد سالاد اضافه می کنیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد برود.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه سالادخوری را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم سس با مواد سالاد تلفیق شود. اگر می خواهید سالاد را به صورت قالبی سرو کنید ابتدا قالب را کمی نمدار می کنیم.

مرحله ششم

سپس یک پلاستیک فریزر باز می کنیم و درون قالب پهن می کنیم. در ادامه سالاد را داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق آنرا فشرده می کنیم. برای اینکه سالاد شکل قالب را به خود بگیرد و باز نشود چند ساعت در یخچال قرار می دهیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.