طرز تهیه سالاد پیازچه خوشمزه و مجلسی به روش فرانسوی
طرز تهیه شامی کباب جهرمی خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه شامی کباب جهرمی شامی کباب از غذاهایی است که در شهرهای مختلف کشورمان با دستورهای متنوعی درست می شود، این بار با آموزش شامی کباب شهر جهرم در خدمت شما …
طرز تهیه شش انداز بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش گیلان
طرز تهیه شش انداز بادمجان شش انداز بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی گیلکی در …
طرز تهیه سالاد فتوچینی خوشمزه و ساده به روش ایتالیایی
طرز تهیه سالاد فتوچینی سالاد فتوچینی یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه سالاد پیازچه
سالاد پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیازچه | ۶ عدد |
خیارشور | ۴ عدد بزرگ |
کرفس (اختیاری) | ۱ ساقه |
شوید تازه | ۲ شاخه |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد پیازچه
مرحله اول
برای تهیه سالاد پیازچه مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید و سیب زمینی ها بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی های آبپز شده را پوشت می گیریم، سپس به صورت مربعی خرد می کنیم و داخل کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه خیارشور و کرفس را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا شوید و پیازچه را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه سالاد می افزاییم. برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه جداگانه مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که این سالاد به دلیل وجود پیازچه کمی طعم تندی دارد و نیاز نیست مقدار زیادی فلفل سیاه اضافه کنید. پس از اینکه سس یکدست شد، انرا به مواد سالاد اضافه می کنیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد برود.
مرحله پنجم
در این مرحله روی کاسه سالادخوری را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم سس با مواد سالاد تلفیق شود. اگر می خواهید سالاد را به صورت قالبی سرو کنید ابتدا قالب را کمی نمدار می کنیم.
مرحله ششم
سپس یک پلاستیک فریزر باز می کنیم و درون قالب پهن می کنیم. در ادامه سالاد را داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق آنرا فشرده می کنیم. برای اینکه سالاد شکل قالب را به خود بگیرد و باز نشود چند ساعت در یخچال قرار می دهیم.
- منبع :
- img from instagram.com/mahbube_tayebi