طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش گلوگاه

طرز تهیه اکبر جوجه اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل …

طرز تهیه کباب گوله ای خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کباب گوله ای خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کباب گوله ای کباب گوله ای یکی از انواع کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از قدیمی ترین …

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان جوجه کباب با استخوان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه تفاوت …

طرز تهیه سالاد پیازچه

طرز تهیه سالاد پیازچه دو نفره شوید سیب زمینی مجلسی با مرغ جعفری XVC JIDI shghn dhc i

سالاد پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد
پیازچه۶ عدد
خیارشور۴ عدد بزرگ
کرفس (اختیاری)۱ ساقه
شوید تازه۲ شاخه
سس مایونز۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد پیازچه

مرحله اول

برای تهیه سالاد پیازچه مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید و سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی های آبپز شده را پوشت می گیریم، سپس به صورت مربعی خرد می کنیم و داخل کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه خیارشور و کرفس را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا شوید و پیازچه را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه سالاد می افزاییم. برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه جداگانه مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این سالاد به دلیل وجود پیازچه کمی طعم تندی دارد و نیاز نیست مقدار زیادی فلفل سیاه اضافه کنید. پس از اینکه سس یکدست شد، انرا به مواد سالاد اضافه می کنیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد برود.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه سالادخوری را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم سس با مواد سالاد تلفیق شود. اگر می خواهید سالاد را به صورت قالبی سرو کنید ابتدا قالب را کمی نمدار می کنیم.

مرحله ششم

سپس یک پلاستیک فریزر باز می کنیم و درون قالب پهن می کنیم. در ادامه سالاد را داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق آنرا فشرده می کنیم. برای اینکه سالاد شکل قالب را به خود بگیرد و باز نشود چند ساعت در یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/mahbube_tayebi
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.