طرز تهیه قیمه با گوشت ریش ریش خوشمزه به روش فوری

طرز تهیه قیمه با گوشت ریش ریش خوشمزه به روش فوری

طرز تهیه قیمه با گوشت ریش ریش قیمه با گوشت ریش ریش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه شامی کوو خوشمزه لرستانی به روش اصلی خرم آبادی

طرز تهیه شامی کوو خوشمزه لرستانی به روش اصلی خرم آبادی

طرز تهیه شامی کوو لرستان شامی کوو لرستان یک غذای بسیار خوشمزه مربوط به استان لرستان است که از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. در این غذا از گردو و رب …

طرز تهیه رولت کوکو سبزی خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه رولت کوکو سبزی خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه رولت کوکو سبزی رولت کوکو سبزی یکی از انواع فینگرفودهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد تابستانی

طرز تهیه یک سالاد خوشمزه فصل تابستان جدید انواع سالادهای تابستانی xvc jidi shghn jhfsjhkd

سالاد تابستانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و محبوب بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هندوانه½ هندوانه کوچک
پنیر فتا۱۰۰ گرم
خیار۴ عدد
ریحان تازه۱ قاشق غذاخوری
نعناع تازه۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد تابستانی

مرحله اول

برای تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار ابتدا هندوانه را پوست می گیریم و به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس داخل کاسه سالادخوری می ریزیم. در ادامه خیار را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم و به کایه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر صبحانه را به صورت مکعب های کوچک به اندازه قند خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ریحان و نعناع تازه را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

به دلیل اینکه بافت هندوانه و پنیر فتا شکننده می باشد باید خیلی آرام مواد سالاد را مخلوط کنیم تا هندوانه و پنیر له نشوند. در برخی کشورها این سالاد را با سس روغن زیتون و آب لیمو ترش سرو می کنند که بستگی به ذائقه شما دارد.

مرحله چهارم

برای تهیه این سس ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش مخلوط می کنیم و به سالاد اضافه می کنیم. در پایان روی کسه را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sailor_bailey
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.