طرز تهیه کباب آبی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کباب آبی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کباب آبی کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. کباب آبی یک نوع کباب …

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در …

طرز تهیه پیتزا مارینارا خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مارینارا خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مارینارا پیتزا یک غذای اصیل ایتالیایی است که در ابتدا از خمیر و رب گوجه یا گوجه فرنگی و پنیر پیتزا ساخته شده است. به مرور زمان و بسته …

طرز تهیه سالاد خیار

طرز تهیه سالاد خیار گوجه با سس انواع سالاد آلمانی و پیاز تزیین و هویج سیب و خیار xvc jidi shghn odhv

سالاد خیار یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله سرگرمی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خیار۴ عدد متوسط
تربچه۳۰۰ گرم
سیب۱ عدد
شوید۱ قاشق غذاخوری
پیازچه۱ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب½ پیمانه
پودر سیر½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد خیار

مرحله اول

برای تهیه سالاد خیار خوشمزه ابتدا خیار را به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم، در ادامه تربچه ها را نیز به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم و به کاسه حاوی خیار می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله پوست سیب را می گیریم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه شوید و پیازچه را به صورت ریز و یکدست خرد می کنیم و به کاسه سالاد خوری اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله برای تهیه سس سالاد، ماست پرچرب را به همراه آب لیمو ترش، عسل، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد سس کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه سس اماده شد، آنرا به سالاد اضافه می کنیم و مواد سالاد را زیرو رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد، سپس روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب مواد شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_khebreha
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.