طرز تهیه صفیحه عربی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه صفیحه

طرز تهیه صفیحه عربی نان خوشمزه با گوشت چرخ کرده

صفیحه  یکی از انوع غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی عربی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۳ پیمانه
ماست۱ پیمانه
شکر۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع¼ پیمانه
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ مشت
رب انار۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زیره و پاپریکابه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت صفیحه

مرحله اول

برای تهیه صفیحه عربی خوشمزه ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر، خمیر مایه و شکر داخل یک کاسه جادار ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس ماست و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله دوم

در این مرحله خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود، سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و ۳۰ دقیقه در یک جای گرم استراحت می دهیم.

مرحله سوم

در همین حین پیاز را به همراه فلفل دلمه ای و جعفری داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوند، سپس درون یک کاسه مناسب با گوشت چرخ کرده به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره و پاپریکا اضافه می کنیم و مواد را در حدی که یکدست شوند مخلوط می کنیم. حالا خمیر را روی سطح کار با قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم.

مرحله پنجم

روی خمیر با کاتر گرد قالب می زنیم، سپس سینی فر را کمی روغن چرب می کنیم و خمیر های قالب زده شده را درون سینی فر می چینیم. در ادامه از مخلوط گوشت چرخ مقدار کمی روی هر خمیر قالب زده به صورت پخش می ریزیم.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم مقداری مغزیجات مثل مغز بادام هم روی نان صفیحه بریزیم. حالا سینی فر را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده ایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا زیر نان ها رنگ بگیرد و طلایی شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه زیر نان ها رنگ گرفت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی مواد طلایی شود، سپس از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیفتند. در پایان نان صفیحه را به همراه سس یا چاشنی دلخواه سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.