مطالب پر بازدید
خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر، از تقویت پوست و مو تا خطرات پنهان و مضرات

خواص سدر در طب سنتی ایرانی و خاورمیانه، سدر به خاطر خواص درمانی‌اش معروف است، بیشتر از برگ‌ها و روغن‌های استخراجی از چوب و میوه‌اش استفاده می‌شود که هم در بهداشت و …

طرز تهیه خورش دوغ پای خوشمزه و ساده به روش زاهدانی

طرز تهیه خورش دوغ پای خوشمزه و ساده به روش زاهدانی

طرز تهیه خورش دوغ پای خورش دوغ پای که با نام قیمه سیستانی هم شناخته می شود یکی از غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه شهر زاهدان است که می توانیم آنرا با …

طرز تهیه کوکو رشته ای سیب زمینی خوشمزه و ساده با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکو رشته ای سیب زمینی خوشمزه و ساده با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکو رشته ای کوکو رشته ای یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده می باشد که با سیب زمینی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری خوشمزه و مجلسی با رب انار

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری خوشمزه با رب انار و رب نارنج

پلو مرغ بهشیری یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به بهشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی بهشهری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
سیب زمینی۲ عدد متوسط
فیله مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
رب انار۳ قاشق غذاخوری
رب آلوچه۲ قاشق غذاخوری
رب نارنج۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پلو مرغ بهشهری

مرحله اول

برای تهیه پلو مرغ بهشهری خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقدار کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سیر و پیاز را چند دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سیر و پیاز سبک شدند، گوشت مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و سرخ شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از یک دقیقه تفت دادن، رب های انار، آلوچه و نارنج را با کمی آب جوش رقیق می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم و کمی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ بپزد و آب درون تابه کشیده شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در همین حین برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت می خیسانیم. حالا سیب زمینی ها را به صورت حبه ای خرد می کنیم و با آب سرد می شوییم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقدار روغن اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نصف آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم و در ادامه برنج خیسانده شده را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود، زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله به سلیقه خود مقداری نان لواش یا سیب زمینی ورقه ای شده را برای ته دیگ کف قابلمه قرار می دهیم. در ادامه روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم، سپس مقداری از مخلوط گوشت مرغ به همراه سیب زمینی سرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله نهم

به همین ترتیب برنج، گوشت مرغ و سیب زمیین سرخ کرده را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را روی برنج به صورت پخش می ریزیم و ردر ب قابلمه را می گذاریم تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد.

مرحله دهم

حدودا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای دم کشیدن برنج نیاز است. پس از اینکه غذا اماده شد انرا درون قابلمه به خوبی مخلوط می کنیم، سپس در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه تکه های گوشت مرغ تزیین کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 شهریور 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.