طرز تهیه کوکو بادکوبه ای خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ
طرز تهیه کوکو بادکوبه ای کوکو بادکوبه شمالی یکی از غذا های سنتی و خوشمزه ایرانی است، که بیشتر در شمال کشور تهیه می شود. کوکو بادکوبه در مازندران هم درست می …
خواص پسته دریایی برای پوست، قلب، زنان و مردان!
خواص پسته دریایی گیاه لوتوس که با نام علمی Nelumbo Nucifera شناخته میشود، یک گیاه آبزی بسیار زیبا و معطر است که بومی مناطق آسیای جنوب شرقی محسوب میشود. این گیاه که …
طرز تهیه سیب زمینی چوبی ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای
طرز تهیه سیب زمینی چوبی سیب زمینی چوبی یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه ای است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کبسه مرغ خوشمزه و مخصوص عربی به روش رستورانی
طرز تهیه کبسه مرغ
کبسه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
ران مرغ | ۳ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و ادویه کبسه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کبسه مرغ
مرحله اول
برای تهیه کبسه مرغ خوشمزه ابتدا تکه های مرغ را می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و داخل یکس ینی قرار می دهیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ترکیب ادویه ها و روغن مایع را با دست روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند، سپس گوشت مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه روغن داغ شد، تکه ها مرغ را به تابه منتقل می کنیم تا به طور کامل سرخ شوند. پس از اینکه سرخ کردن گوشت مرغ به پایان رسید انرا از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس کمی روغن به قابلمه اضافه کرده و پیازهای خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شوند. در ادامه ادویه کبسه را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا گوجه فرنگی فیله شده را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند. پس از اینکه مواد به خوبی تکریب شدندف برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا تکه های مرغ را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و به حدی آب اضافه می کنیم که بند انگشت بالاتر از برنج باشد. در ادامه روی درب قابلمه را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم تا هوا رد و بدل شود.
مرحله هفتم
حالا قابلمه را به مدت یک ساعت درون فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم تا غذا اماده شود. در صورتی که فر در دسترس نداشته باشیم می توانیم برنج را به صورت کته روی گاز بار بگذاریم تا دم بکشد.
- منبع :
- img from hemoo00oo