طرز تهیه سالاد کلسکا خوشمزه و مخصوص به روش اصیل فرانسوی
طرز تهیه سالاد کلسکا
سالاد کلسکا یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم برگ | ۱ عدد متوسط |
هویج | ۲ عدد بزرگ |
سس مایونز | دو سوم لیوان |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد کلسکا
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلسکای مجلسی ابتدا پوست هویج ها را می گیریم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه کلم برگ را نیز به صورت ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
نکته جالب در مورد این سالاد این است که می توانیم با هر نوع کلمی که تمایل داشته باشیم آنرا درست کنیم. در ادامه هویج و کلم برگ رنده شده را به خوبی ترکیب می کنیم و اگر هویج آب انداخت، آب آنرا خالی می کنیم.
مرحله سوم
سالاد ما اماده است و باید سس انرا درست کنیم. برای تهیه سس سالاد، سس خردل را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کایه مناسب ترکیب می کنیم، سپس سس مایونز را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سس را می چشیم و در صورتی که مورد پسندمان قرار گرفت به سالاد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.
- منبع :
- img from cheftayebeh