طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه مرغ ترش مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش ها و مواد متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور …

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از …

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان …

طرز تهیه سالاد کلم سفید

طرز تهیه سالاد کلم سفید و انار با شوید فرانسوی سس با کالباس با مرغ رستورانی و زرشک قالبی و سیب زمینی تزیین

سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با نام سالاد رستورانی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید۱ عدد کوچک
هویج۱ عدد درشت
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
عسل (اختیاری)۱ قاشق غذا
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کلم سفید

مرحله اول

ابتدا کلم سفید را به خوبی می شومیی، سپس به صورت رشته ای درشت خرد می کنیم و داخل کاسه ای برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم. در مرحله بعد هویج را با رنده درشت می کنیم و به کاسه حاوی کلم سفید اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سرکه سیب را روی مخلوط هویج و کلم سفید می ریزیم و حدود یک دقیقه مواد را زیر و رو می کنیم تا سرکه سیب به تمام نقاط هویج و کلم سفید برسد. اضافه کردن مواد غذایی دیگر به این سالاد اختیاری می باشد.

مرحله سوم

مثلا می توانید به دلخواه یک قاشق غذاخوری کنسرو ذرت یا یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و شوید خشک هم به سالاد اضافه کنید که سلیقه ای می باشد. حالا سالاد ما تقریبا آماده شد است و باید سس را آنرا درست کنیم.

مرحله چهارم

در یک کاسه کوچک سس مایونز را به همراه عسل ( یا شکر ) و آب لیمو ترش به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سس را به سالاد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. برای اینکه سالاد جا بیفتد و طعم سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود باید آنرا به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهیم.

نکات تهیه سالاد کلم سفید

سالاد کلم سفید با کشمش

در دستور اصلی این سالاد کشمش وجود ندارد ولی اگر دوست دارید کشمش هم به سالاد خود اضافه کنید، دو قاشق غذاخوری کشمش پلویی را در آب سرد به مدت ۱۵ دقیقه بخیسانید سپس به همراهسس سالاد اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ikosun_mutfagi
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.