طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی فینگر فودی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی فینگر فودی به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین تک نفره ته چین ته نفره همان ته چین سنتی ایرانی است که به صورت فانتزی برای هر نفر به صورت جداگانه تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کباب بختیاری کباب بختیاری یکی از کباب های بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه در برخی شهرها فقط با …

طرز تهیه سالاد کلم سفید

طرز تهیه سالاد کلم سفید و انار با شوید فرانسوی سس با کالباس با مرغ رستورانی و زرشک قالبی و سیب زمینی تزیین

سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با نام سالاد رستورانی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید۱ عدد کوچک
هویج۱ عدد درشت
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
عسل (اختیاری)۱ قاشق غذا
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کلم سفید

مرحله اول

ابتدا کلم سفید را به خوبی می شومیی، سپس به صورت رشته ای درشت خرد می کنیم و داخل کاسه ای برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم. در مرحله بعد هویج را با رنده درشت می کنیم و به کاسه حاوی کلم سفید اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سرکه سیب را روی مخلوط هویج و کلم سفید می ریزیم و حدود یک دقیقه مواد را زیر و رو می کنیم تا سرکه سیب به تمام نقاط هویج و کلم سفید برسد. اضافه کردن مواد غذایی دیگر به این سالاد اختیاری می باشد.

مرحله سوم

مثلا می توانید به دلخواه یک قاشق غذاخوری کنسرو ذرت یا یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و شوید خشک هم به سالاد اضافه کنید که سلیقه ای می باشد. حالا سالاد ما تقریبا آماده شد است و باید سس را آنرا درست کنیم.

مرحله چهارم

در یک کاسه کوچک سس مایونز را به همراه عسل ( یا شکر ) و آب لیمو ترش به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سس را به سالاد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. برای اینکه سالاد جا بیفتد و طعم سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود باید آنرا به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهیم.

نکات تهیه سالاد کلم سفید

سالاد کلم سفید با کشمش

در دستور اصلی این سالاد کشمش وجود ندارد ولی اگر دوست دارید کشمش هم به سالاد خود اضافه کنید، دو قاشق غذاخوری کشمش پلویی را در آب سرد به مدت ۱۵ دقیقه بخیسانید سپس به همراهسس سالاد اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ikosun_mutfagi
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.