طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می …

طرز تهیه سالاد کاهو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کاهو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کاهو سالاد کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه …

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه رستورانی خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه اشکنه اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد. اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از …

طرز تهیه آبگوشت کشک

طرز تهیه آبگوشت کشک اراکی ملایر بادمجان آذربایجان همدان اصفهان زنجان لرستان دوگوله دودار Hf aj a

آبگوشت کشک یکی از انواع آبگوشت های خوشمزه ایرانی است که با دستورها متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی۴۰۰ گرم
نخود½ پیمانه
لوبیا سفید½ پیمانه
پیاز۱ عدد بزرگ
کشک½ پیمانه
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
بادمجان (اختیاری)۱ عدد
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت کشک

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت کشک مجلسی ابتدا نخود و لوبیا سفید را از شب قبل در دو کاسه جداگانه می خیسانیم تا نفخ شان به طور کامل گرفته شود. برای گرفتن نفخ حبوبات در صورت امکان چند بار درون کاسه ها را تعویض می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه گوشت گوسفندی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تفت دادن گوشت را ادامه می دهیم تا با ادویه ها یکدست شوند. در ادامه نخود و لوبیا سفید را آبکشی می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به همراه ۸ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در صورتی که بخواهیم از بادمجان هم در این آبگوشت استفاده کنیم، بادمجان ها را پوست می گیریم و پس از خرد کردن به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت جا بیفتد. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت کشک را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا کشک را با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. به دلیل اینکه کشک دارای نمک زیادی می باشد، پس از اینکه کشک را اضافه کردیم، طعم آبگوشت را می چشیم سپس به مقدار دلخواه نمک اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آبگوشت جا افتاد، نعنا خشک را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس به آبگوشت اضافه می کنیم. در پایان آبگوشت کشک را به همراه نان سنگک تازه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.